Egy ilyen gyereknek milyen motor kellene?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14éves vagyok 178cm és 63kiló!Erős testalkat!Milyen 50es mocit kellene vennem?Simsont azt ne mondjátok mert elhiszem h szereted de nen mindenki!!!!2011. jan. 24. 17:24
1/2 anonim válasza:
Vegyél egy jó kis Yamaha robogót, a simson szerintem is sz@r
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha most vagy ekkora bármilyen robogót 1-2 év alatt kinőnél úgyhogy ha hosszabb távra tervezel akkor valami kis supermoto, feltéve ha nem nagyvárosban laksz, de még akkor is megfontolandó. A robogózás is jó dolog, csak távol áll a motorozástól, váltóson tanulsz is motorozni (fejlődsz), meg élvezetesebb is. Ami több árkategóriában is megtalálható és viszonylag régóta gyártott motor az a Yamaha DT-50 SM, eddig csak jót halottam róla, de érdemes megnézni a kis Apriliákat és Derbiket is. Kínait viszont semmiképp se vegyél hosszútávra, pláne használtat ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!