Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek milyen típusú autók?

Ezek milyen típusú autók?

Figyelt kérdés

[link]

Ő a Histo-Cup nevű futamon indult tavaly a Slovakia Ringen, de a nevezési listán nem találtam (pedig ha már rajtszáma is van, gondolom, legalább a rajtlistán rajta kell hogy legyen).

[link]

Erre pedig azt írják, hogy Formula Renault autó (bár pontosabb típusleírást is adhatna a rajtlista), de ha a többi, ezen a néven említett autóhoz mérem, még csak nem is hasonlít rájuk.

Bár nem fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy bárkinek bármi ötlete is volna (pláne a második esetben), de azért hátha tudja valaki.

2011. jan. 24. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első egy Chevrolet Corvette C2, pályaversenyzésre átépítve (plexiburás fix fényszórók, bukócső). Az első sárvédő szellőzői és a motorháztető alapján talán 1963-as, small block motorral szerelt - de nem értek hozzá annyira, hogy ezt megmondjam.

Bevallom, a második még rajtam is kifogott, de akár Formula-Renault is lehet, mert azok közt is volt ilyen formájú, emlékeim szerint valamikor a '90-es években. Mivel 1971 óta zajlik a versenysorozat, sokféle karosszéria létezik...

2011. jan. 24. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
És tényleg, köszönöm! Bár nekem is volt egy gyanúm, hogy talán egy Corvette, de furcsának tűnt. Utánanézve viszont tényleg igazad van.
2011. jan. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!