Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50 vagy s51b?

Simson s50 vagy s51b?

Figyelt kérdés
Melyik jobb?Melyik éri meg jobban egy kezdőnek?Halottam, hogy az s51b-nél két sebesség közé lehet váltani....Ez igaz?
2011. jan. 24. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. S50-nel is tudsz két sebesség közé váltani, ha nem találod el, mekkorát kell rántani a karon. Annyi a különbség, hogy az S50-be nem tudsz 4. sebességet beépíteni, illetve talán a főtengelyszimmerringek állnak másképp. De használhatóságban semmi különbség nincs.
2011. jan. 24. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Drasztikusan nagy különbség nincs a kettő között.Végülis az S51 az S50 korszerűsített változata.

Vezethetőség szempontjából ugyan az mind a kettő.Mindkettőnél félre lehet váltani,de egy jól beállított váltó esetében erre kicsi az esély.

Az erejük és a végsebességük is hasonló,itt sincs nagy eltérés.

Talán annyi lehet a S51 előnye,hogy jobb az alkatrész utánpótlás.Könnyebb beszerezni hozzá a dolgokat.Ezen kívül sokkal szebb is(szerintem).

2011. jan. 24. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mind jó és kész :D
2011. jan. 24. 20:19
 4/7 anonim válasza:
Én minden féle képen s51 est választanám,mert szimering cseréhez nem kell széthúzni a blokkot,ötödik sebességet is bele lehet már rakni,szebb a blokkja is,jól lehet tuningolni és sokat kibír.
2011. jan. 30. 11:29
 5/7 Hülyeválasz válasza:

A sok baromság után: a "B" jelűnek fojtott a hengere.

A hengerpersely kipufogó rése kb. 2-3 mm-rel kisebb a sima 50-es, vagy 51-es hengerénél.

Ezt bármelyik gépműhelyben orvosolják egy fúrás esetén.

2011. márc. 30. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem láttam sok baromságot, egyet viszont igen: a "B" jelű Simsonok (S50B, S51B) hengerében semmi trükközés nincs. Az "N" jelű, gyárilag is segédmotoros kerékpárnak szánt változatokban található fojtás, de az itthoni példányok kilencvensok százalékából már rég eltávolították. Egyébként a fojtást a hengerperselyen kívül a kipufogó és ha jól emlékszem, a gáztolattyú ütközője alkotta.
2011. márc. 30. 21:38
 7/7 anonim válasza:
Simson S50 ér többet . Mert az régebbi mint az S51 , és többet is fog érni ha eredetin hagyod :)
2011. jún. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!