Renault Megane 1,9 DCI CHECK INJECTION?
Figyelt kérdés
Mire utalhat ez a hibaüzenet, a tényleges lefordítást mellett? Úgy hallottam más is okozhatja?2011. jan. 24. 13:36
1/4 anonim válasza:
Sok mindent jelenthet. A check injection az egész üzemanyag ellátó rendszerre vonatkozik, nem csak magára az injektorra. Érdemes az elejéről kezdeni, cserélni egy üzemanyagszűrőt, megnézni az AC-nyomást, utána lehet belebonyolódni, ami lehet hogy zsebbenyúlós lesz.
2/4 gggTt válasza:
Úgy tudom 1.9 dCi-nél nem lehet ez akkora baj mert abban már más a befecskendezés mint az 1.5-ben.Nekünk sokszor ki írta ugyan ezt az 1.5, de a szerelőnk szerint ez általános nem kell vele foglalkozni.Ha már azt írja ki hogy INJECTION FAULT na akkor van gáz,nekünk ez 300ezerbe került...De épp ezért mondom, hogy 1.9-nél nem hiszem hogy lehet további gond.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Tegnap este már INJECTION FAULT is volt + STOP felirat. Biztos nagy a baj? Hallottam azt is hogy lehet valami kis apróság generálja ezt az üzenetet.
2011. jan. 25. 09:18
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, elképzelhető hogy pl csak egy kontakt-hiba. Nézesd meg minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!