10 millióért oda adná a gazdája megéri?
Azt, hogy megéri-e csak te tudod.
Nekünk fogalmunk sincs, hogy miből élsz, mennyit keresel, mik az igényeid, illetve hogy mire akarod használni.
Ha mindenképp ez hiányzik a boldogságodhoz, akkor nézz körül mennyiért mennek ezek a gépek, akár külföldön is, a regadót meg a többit hozzá tudod adni. Így nagyon egyszerű kitalálni, hogy megéri-e, de helyetted biztos nem nézem meg.
szerintem hülyeség ilyen kocsit venni, meg rohadt sokat zabál, továbbá egy 6.5 motor csak 190 lovas az elég gyengus, jó a nyomatéka az sok lehet de akkor is
az én 2.5 V6 Mitsubishi Galantom 170 lovas... vagy pl egy Audi A6 2.0 dízel mocival szintén 170 lovas, benzinessel(jó az TFSI) 211 paci
ezt a szart? híre negy de rakás sz@r!
inkább LAND ROVER DISCOVERY vagy L200!!
ilyeneket nem szabad venni!
te hülye vagy, kvára nem éri meg
ennyiből már kitűnő évjáratú állapotú ferrarit is lehet venni, erdészkedésre meg jó valami lestrapált szakadt szar is szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!