BMW-t szeretnék venni, szerintetek ez az autó jó választás?
inkább vegyél egy jó állapotú kocsit és csináld meg a saját ízlésedre, ez sokkal időigényesebb de legalább tudod hogy mi és hogyan van beépítve az autódba
ebben az árkategóriában már nagyon jó kocsit lehet építeni ha utánnajár az ember a dolgoknak
én inkább valamilyen japán típust ajánlanék, de ez az én szubjektív véleményem
egyébként nekem egy nissan sportkocsim van és énis lány vagyok

NA ILYEN SEM VOLT MÉG,
DE EGYET KELL, HOGY ÉRTSEK AZ ÖSSZES EDDIGI HOZZÁSZÓLÓVAL !!!

Attól függ mik az igényeid amit egy autóval szemben támasztassz. Azt írtad hogy 21 éves lány vagy, úgyhogy szerintem egy közepes méretű kabrió egyértelmű választás lenne, mert gondolom ilyen életkorban még a pakolhatóság, család megegyebek nem túl fontos szempontok, ellenben mondjuk a vezetési élménnyel, és hidd el azt hogy a fejed felett szabad ég van és süt le rád a nap, na azt 1000 lóerő sem tudja pótolni (mi férfiak meg stírölhetjük a szép lányokat akik kabriókban ülnek). Élményautó anélkül hogy különleges sofőri képességekre lenne szükséged. De persze ettől még nem tudom mik a konkrét elképzeléseid vagy hogy fontos-e az hogy tényleg BMW legyen.
Ha makacs vagy és tényleg BMW kell akkor biztos nem tudsz olyan fiatal példányt venni mint amit elképzeltél, de ez nem azt jelenti hogy ne lenne jó megoldás mondjuk egy ilyen BAUR-féle kabrió 3-as: [link]
Ha nem fontos hogy BMW legyen, de hátul hajtósat szeretnél akkor Toyota MR-2 ( [link] ) vagy Mazda MX-5 ( [link] ) amin érdemes lehet elgondolkozni, bár ezek már komolyabb autók.
A harmadik és egyben utolsó variáció kabrió esetében hogy elől hajtson. Ekkor szinte korlátlan lehetőségeid vannak, két jó választás amit kiemelnék az az Opel Astra Bertone kabrió ( [link] ), ez kabrióhoz képest kicsit unalmasnak nézhez ki, de előnye hogy majdnem minden ugyanaz rajta mint a sima Astrán úgyhogy nem túl költséges. A másik a Peugeot 306 Pininfarina Cabrio ( [link] ), szép '90-es évek végi kabrió, nem kell magyarázni.
Szerintem gondoldd meg hogy tényleg BMW-t akarsz-e venni és hogy tudsz-e annyit fordítani rá hogy fenn is tudd tartani.

targa tető ("félkabrio", jó pörgős motor, 2+2 személyes utastér, tökéletessen használható a mindenapokban

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!