Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-t szeretnék venni, szerint...

BMW-t szeretnék venni, szerintetek ez az autó jó választás?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 23. 13:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igazi szénnétuningolt verda boyracereknek
2011. jan. 23. 13:26
 2/20 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok, nagyon tetszik. Mit jelent az a boyracer?
2011. jan. 23. 13:27
 3/20 anonim ***** válasza:

ez tetszik? ez egy sz@rrátunungolt f*os! ment kb már 250ezret és baromi ronda!!! csak lejáratnád magad!

a megbízhatósága nagyon kaki ! ez úgy szar ahogy van!

2011. jan. 23. 13:39
 4/20 anonim ***** válasza:

Ócskavas.

Ezt nyugodtan linkelheted a www.jajjdecsunya.hu -ra is.

2011. jan. 23. 13:42
 5/20 anonim ***** válasza:
röhejes ez a láng matrica, nagyon gáz, marha sok km lehet benne és biztos nem kímélték, rossz választás lenne ez a kocsi elhiheted
2011. jan. 23. 13:47
 6/20 anonim ***** válasza:

ott kezdődik hogy bmw-t, mercedest, audit nem szabad venni, na de ilyet... :S

ott a honda, toyota!

meg ez a szöveg: sport edition xDDD

2011. jan. 23. 13:53
 7/20 anonim ***** válasza:

ha hátsókerekest akarsz akkor ott a lada, meg ami naon jó: LEXUS!

de ha ilyen "sport edition"-osra vágysz alfa gtv, spider

2011. jan. 23. 13:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez az autó undorító. Nem is érten, Nö létedre hogy alakulhatott ki benned ekkora izlésficam.

Ha gyári lenne négy szép felnivel és egy picit megültetve, akkor jól nézne ki. Na de így?!

Szerintem felehtsd el. Ez tipikus gyorsulgatós autó, le merem fogadni, hogy a motornak, futömünek és a váltónak lóg a bele.

2011. jan. 23. 14:02
 9/20 anonim ***** válasza:

egy értelműen NEM!

A bmw-seknek nagyjából 3 kateriájuk van...

1. Aki azért veszi mert "presztízs" kérdés... a szokásos farokhosszabbítósok :)

Ők veszik a legújabb 5-ösöket, terepjárókat stb...

pl: [link]

[link]

2. Nagyjából átlagemberek, akik kicsivel többet keresnek az átlagnál, v csak évek alatt összespóroltak egy bmw-re, és azt megvigyázzák, rendbentartják... Szerintem ide tartoznak a bmw fanok is...

Pl: [link]

Igényesen "tuningoltak": [link]

[link]

Én ebbőla két csoportból, de inkább a másodikból vásárolnék!

3. És következika legalja: A boyracerek v diszkópatkányok stb stb...

Tipikus hogy anyu-apu megvesz egy régebbi bmw-t a fiuknak, általában 1.6-ost azt a fiú pedig szépen tönkreteszi... Megveszi a kötelező homasita termékeket mint pl a lángok, mostmár kezd kmenni a divatból de ott a motorháztető takar bőr, xenon hatású izzó, kiegészítő ledek, neonok, spoilerek stb stb...

Tőlük SOSE vennék autót! Mert tuti el van hanyagolva, szét van hajtva... arra kell nekik, hogy a buta lányok megnézzék meg a disco elött villogjanak vele...

Ilyen pl amit te is kinéztél!

[link]

Ajánlom figyelmedbe a www.jajjdecsuny.blog.hu oldalt! Ott meglátod, hogy nem csak szerintem ciki a lexus lámpa, homasita a krómcsík és stb... :D

Én is 20 éves vagyok, nekem is az álmom egy bmw :) Remélem 5-6 éven belül összejön rá. Csak nekem a 320D E46 tetszika legjobban :)

Én azt ajánlom sose vegyél ilyen elcsúfított autót... mert ha veszel egy normálisat és azt úgy alakítod át 100.000 ftból ahogy csak akarod:)

Ja, és még vmi... A hirdetésben azt írják, hogy M külső packet és am-mes ülések stb... ( Ez a gyári tuningja a bmw-nek ami gyönyörű....)

DE! így néz ki egy gyári E36 belső és nem úgy, ahogy a z a hirdetésben kinéz :)

[link]

2011. jan. 23. 14:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Én biztos nem venném ezt meg, akkor már inkább egy normális BMW-t. A matrica nevetséges, a felfelé nyíló ajtó röhejes, és láthatóan alig van hely a beszállásra pont emiatt. A többit már leírták előttem.
2011. jan. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!