135 ezer KM egy autóban nagyon sok?

Megint sikerül vitázni azon, hogy egyeseknek csak a németek tudnak autót gyártani... Persze, ha le akarja pontoztatni magát az illető, írkáljon még hülyeségeket nyugodtan.
----------------------------------------------------------
135.000km egy 8 évnél öregebb autóban nem túl sok, egy két évesben, viszont rengeteg. Az a helyzet, hogy nem tudhatod az autó előéletét, ahogy írták előttem, nem mindegy, mennyit ment az az autó hidegen, esetleg tiltáson hülyegyereknél, várost kapott-e többet, vagy országutat, stb. A magyar autókra vezetve a gondolatot, nem tűnik igazán soknak. A peugeot dízelei valóban nagyon jók, viszont a francia elektronika hajlamos a rendetlenkedésre. Attól függetlenül a Peugeot a francia márkák legjobbika, ha oda van rájuk figyelve, gondos gazdája volt, van, nem sok gond van velük. Az elektromos csatlakozásokra illik odafigyelni, néha átmozgatni, kontaktspray-el befújkálni.
-----------------------------------------------------
Visszatérve a német csodaautókra, főleg a prémium-kategóriás autókra gondolok, van amelyikkel elég sokat kell szervizbe járni, és nem úszod meg olyan olcsón a javíttatását, mint egy peugeot-nek. Nem fikázom a német autókat, de azért tudjuk már, hogy hol a határ. Főleg olyanokak nem kellene fikázniuk a francia, olasz, stb autókat, akik a Totalcar népítélet alapján tájékozódtak, egyébként semmit sem tudnak az adott tipusokról.

Látom már van aki az opelt is próbálja ledegradálni.....hozzáértö biztosan....
Szóvel, kedves kérdezö.
Ha egy normálisan karbantartott atóról beszélünk, amit nem csak használtak és gondoztak, amiben megvoltak a kötelezö cserék, szervizelések, hidegen nem volt hajtva és melegen sem tiltáson jártak vele, akkor egy teljesen reális kilométeróra állás.
Nekem Omegám van 8 évesn 208ezer kilométerrel és makulátlan állapotú, mert gondoskodok róla és mindent megkap amire szüksége van.

12:10
lóf*sz a seggesbe
opelok jó autók
omegánkvan itthol 21éves 234ezer km bontatlan motorral
igaz voltak apróbb hibái...de motort bontani meg semmit nem kellett..
azért,egy hete megfutottam vele az 150et egy rövidebb szakaszba...

"peugeot-nek."
Bocs, hogy megkérdezem, de te hogyan ejted a Peugeot-t?

"Bocs, hogy megkérdezem, de te hogyan ejted a Peugeot-t?"
**Pözsó-nak. Gyorsan írtam, észre se vettem.
Javítom magam: Peugeot-nak

Értelmetlen germán-fanokkal nem kell foglalkozni. Nyilván a japánok sem tudnak autót gyártani...
135 ezer km. egy karbantartott, normálisan szervizelt autónak semmi. Kivéve, ha állandóan 5 ezer-nél kapcsol fel,és kitapossa a lelkét. Akkor a jó szervizelés sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!