Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Henger fúrás után mi változik?

Henger fúrás után mi változik?

Figyelt kérdés
2t motoromon dugó csere lesz és fúrni fogják a hengert. Ettől változik a hengerűrtartalom? vagy valamilyen tulajdonsága a motornak? PL erő, fogyasztás ilyesmi?
2011. jan. 22. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmivel nem fog nőni a teljesítménye és a fogyasztása se!!! Gondolkozzatok már picit!! Ha megfúrsz egy 50-es hengert olyan minimálisan lesz nagyobb a furat,hogy az SEMMIT nem fog változtatni a motoron!
2011. jan. 25. 00:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindig minden változik,semmi nem örök. Ezen gondolkozz.
2011. febr. 19. 11:05
 13/14 Attila1001 válasza:
100%
Ennyi érdekes választ:) Én 15-éve foglalkozok hengerek fúrásával,tisztába vagyok mindennel. Egy kis robogónál pár század is nagy teljesítményt ad. Motor gyengébb nem lesz. Jobb mind az új henger. Fúrt henger azért jobb mind az új mert nagyobb a térfogat és új dugó és gyűrű.
2011. ápr. 17. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Próbálj meg kiigazodni a sok "Hozzáértő" ember válaszából! :)

A Lényeg annyi, hogy Nekem Simson S51-em volt régebben. 60ccm-re fúrattam fel, a végsebessége nőtt 15-18km/h-val, és pörgősebb is lett egy nagyon picit ! :)

2012. máj. 9. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!