Mi lehet a Simson baja?
Figyelt kérdés
S50N-es simson, meglett perselyezve, hosszú szárú gyertyával szépen be is indult. Később nehezen indult, gyújtásállítás után tökéletesen indult. Ma meg menetközben egyszerűen leállt, valahogy helyrepofoztuk, mert egyáltalán nem akart indulni, most ugyan indul, de van, hogy menetközben leáll, ill. maga fordulatszámon is, furcsa "pattogó" hangja van, alapjáraton is hallható. Mi baja lehet, miért áll le, mi ez a hang?2011. jan. 21. 19:41
1/8 anonim válasza:
Ha perselyezve lett akkor kímélni kell, picit több olajat kell a benzinhez keverni mint normál esetben és nem érdemes egy darabig még pörgetni, lehet, hogy ez a baj és néha megszorul, a hosszú szárú gyertya alatt nem tudom mit értesz, de remélem nem hosszúmenetes gyertyát tettél bele, mert az frankón beleér a dugattyú tetejébe.
2/8 A kérdező kommentje:
Hosszúmenetes, mivel a gyertya kilőtt, megcsinálták a hengerfejet csak a persely hoszabb lett a kelleténél, és a rövidmenetessel nem indult be.
2011. jan. 21. 21:23
3/8 anonim válasza:
Ördög és pokol...mi célból tettél te bele hosszúmenetes gyertyát? És a hengerfejet vagy a hengert perselyeztetted?
4/8 anonim válasza:
Bocs, előbb írtál. Szerintem szerezz rá egy gyári, hibátlan hengerfejet és próba azzal. Valószínűleg jó lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezzel a hengerfejjel is jól ment, csak néha leáll. Nem rég néztem be is indul, igaz hosszú távra nem mentem vele. De valami csörög benne, ha felmelegszik a motor.
2011. jan. 21. 23:48
6/8 anonim válasza:
Ha a hengerfej perselyeztetése után kezdte a hibák produkálását, akkor egyértelmű, hogy a hengerfej a baj. Cseréld le és lesz egy üzembiztos motorod.
7/8 A kérdező kommentje:
Ma ment rendesen több mint 10 km-t, de csörög benne valami, viszont egy bizonyos fordulatszámon nem csörög, minek lehet baja?
2011. jan. 22. 13:32
8/8 anonim válasza:
A csörgés oka lehet a tűgörgő 8alsó vagy felső) ha a felső az akkor azt könnyen ki tudod cserélni, ha az alsó akkor az klafa, lehet vinni a főtengelyt felújíttatni, nekem is volt ilyen perselyes hengerfejem (én inkább közbetétnek nevezném) hasonló dolgokat csinált mint a tiéd, nem olyan nagy összeg, szerezz egy rendeset rá és valószínűleg megoldódik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!