Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számít az hogy hol tankolsz?...

Számít az hogy hol tankolsz? Volt erről valahol egy teszt.

Figyelt kérdés
Valamelyik autós netes magazin csinált annak idején egy tesztet (labor és autókkal fogyasztás mérés) hogy számít-e melyik kútnál milyen minőségi üzemanyagot tankolnak. Hol van ez a cikk? Sehol sem találom... Van tapasztalatotok?
2011. jan. 18. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem láttam a tesztet, nekem számít hol tankolok, pl OMV-nél, Shell-nél, ha tehetem soha. A helyi Oil kúton szoktam tankolni, átl. literenként 10 ft-al olcsóbb, mint a többi kút, jó a benzinje, van etanol is, és lemérve az 1 liter benzin az 1 liter, nem 8 deci, mint egyik-másik shell kúton.
2011. jan. 18. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
és OMV-nél miért nem?
2011. jan. 18. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Drága. Ráadásul ugyanúgy jártam velük, mint a shell-el. Valamivel több volt a liter benzin, mint 9 deci... Most akkor miért is vegyek drágább benzint?
2011. jan. 18. 21:32
 4/5 anonim válasza:
saját tapasztalatom: omv-vel (carrera95) jobban ment az autó, és annyival alacsonyabb fogyasztás, hogy ugyanott vagyok mintha auchan 95-öt tankolnék, csak azzal szarabbul ment
2011. jan. 19. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: shell euro 95 benzinből kevesebbet eszik,és jobban megy az autó,az OMW is jó a sima 95-ös,a MOL szar,kiskút lutri(ha szerencséd van jó)

Prémiumot nem szoktam tankolni,mert amennyivel drágább annyival nem jobb,még régebben egyszer tankoltam 98-ast nem voltam tőle elájulva

2011. jan. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!