Számít az hogy hol tankolsz? Volt erről valahol egy teszt.
Figyelt kérdés
Valamelyik autós netes magazin csinált annak idején egy tesztet (labor és autókkal fogyasztás mérés) hogy számít-e melyik kútnál milyen minőségi üzemanyagot tankolnak. Hol van ez a cikk? Sehol sem találom... Van tapasztalatotok?2011. jan. 18. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, nem láttam a tesztet, nekem számít hol tankolok, pl OMV-nél, Shell-nél, ha tehetem soha. A helyi Oil kúton szoktam tankolni, átl. literenként 10 ft-al olcsóbb, mint a többi kút, jó a benzinje, van etanol is, és lemérve az 1 liter benzin az 1 liter, nem 8 deci, mint egyik-másik shell kúton.
2/5 A kérdező kommentje:
és OMV-nél miért nem?
2011. jan. 18. 21:24
3/5 anonim válasza:
Drága. Ráadásul ugyanúgy jártam velük, mint a shell-el. Valamivel több volt a liter benzin, mint 9 deci... Most akkor miért is vegyek drágább benzint?
4/5 anonim válasza:
saját tapasztalatom: omv-vel (carrera95) jobban ment az autó, és annyival alacsonyabb fogyasztás, hogy ugyanott vagyok mintha auchan 95-öt tankolnék, csak azzal szarabbul ment
5/5 anonim válasza:
Saját tapasztalat: shell euro 95 benzinből kevesebbet eszik,és jobban megy az autó,az OMW is jó a sima 95-ös,a MOL szar,kiskút lutri(ha szerencséd van jó)
Prémiumot nem szoktam tankolni,mert amennyivel drágább annyival nem jobb,még régebben egyszer tankoltam 98-ast nem voltam tőle elájulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!