Simson-nal hogy tankolsz kúton?
Ahogy kell
Miért tán ahoz is kell iskola vagy ennyire béna vagy a tankoláshoz? XD
Amikor még volt simsonom akkor talán 1szer tankoltam a kúton. Eldöntöttem otthon hogy 4 litert belenyomok, kiszámoltam hogy mennyi olaj kell hozzá és annyit vittem magammal.
A kúton beleöntöttem az olajat és utána rátankoltam a benzint. Nem ül le az olaj a benzincsapra. Ha leveszed a tanksapkát akkor egy vasat látsz és azon folyik le a benzin és nem látsz le a tank aljára.
Amúgy én úgy csináltam hogy egy kanával elmentem a kútra, hoztam 5-10 liter benzint, bekevertem otthon olajjal és azt öntöttem bele a tankba.
Szerencsére ez már a múlté mert a robogómnál csak feltöltöm az olaj tartályt és meg van oldva az olajozás.:)
Nekem babettám van, de ugye az is keverékkel megy:D
Úgy szoktam h 0,75 dl olajat kimérek egy műanyagpohárba, elmegyek a kútig, teletöltöm a tankot, bele az laj, picit megrázom a motort, majd megyek is tovább:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!