Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson-nal hogy tankolsz kúton?

Simson-nal hogy tankolsz kúton?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy
2011. ápr. 29. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Olajat ne előre rakd, mert leül a benzincsapba, aztán copsz.
2011. ápr. 29. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
tankolok, bent veszek olajat, beleöntöm és megyek tovább:D vagy viszek magammal olajat:D
2011. ápr. 29. 21:34
 4/8 anonim válasza:

Ahogy kell

Miért tán ahoz is kell iskola vagy ennyire béna vagy a tankoláshoz? XD

2011. ápr. 29. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor még volt simsonom akkor talán 1szer tankoltam a kúton. Eldöntöttem otthon hogy 4 litert belenyomok, kiszámoltam hogy mennyi olaj kell hozzá és annyit vittem magammal.

A kúton beleöntöttem az olajat és utána rátankoltam a benzint. Nem ül le az olaj a benzincsapra. Ha leveszed a tanksapkát akkor egy vasat látsz és azon folyik le a benzin és nem látsz le a tank aljára.

Amúgy én úgy csináltam hogy egy kanával elmentem a kútra, hoztam 5-10 liter benzint, bekevertem otthon olajjal és azt öntöttem bele a tankba.

Szerencsére ez már a múlté mert a robogómnál csak feltöltöm az olaj tartályt és meg van oldva az olajozás.:)

2011. ápr. 29. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy ha a tankban keverek, nem lesz egyenletes az elegy.
2011. ápr. 29. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem babettám van, de ugye az is keverékkel megy:D

Úgy szoktam h 0,75 dl olajat kimérek egy műanyagpohárba, elmegyek a kútig, teletöltöm a tankot, bele az laj, picit megrázom a motort, majd megyek is tovább:DD

2011. ápr. 30. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
még azt csinálom, hogyha kúton tankolok, beletöltöm az olajat, kifizetem a benzint.. szépen eltolom a parkolóig és rohadt hülye néz ki de ott elkezdem rázogatni a motort::D:D és így összekeveredik:D nekem midnig bejön:D
2011. ápr. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!