Honnan kezdjem el a Simson felújítását?
A jóvá és a széppé varázsolás két külön dolog. Én szétszedtem az enyémet pár éve, felújítottam a blokkot, a vázat, az utolsó alátétet is kicseréltem és akkor is csak egy Simson maradt, amit nem lehet olyan áron eladni amibe került az anyag meg az alkatrész.
Ha komolyan akarsz motorozni, akkor megcsinálod a Simson blokkját meg a fékeit, használod amíg nem érzed kicsinek/gyengének, aztán elcseréled.
Főtengely, csapágyak,szimeringek , hengerfúrás, új gyűrű és dugattyú.
Az mondják hogy egy 20-asból meg szokott lenni a blokk felújítása, de használt blokkot 15.000ért már lehet kapni.
Tank és deknik lefújása 4.000ből megvan.
Ha gumik kellenek akkor a 6-7 ezerből megvan az első és hátsó.
[link] alkatrészárakat itt találsz. Nem olcsó bolt ez de vannak minőségi cuccok is.
Ha összeszámolod hogy mennyibe kerülne és 60.000ft- feletti összeg jön ki akkor inkább tegyél hozzá és vegyél másik motort. Egy normális robogó 100.000ért már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!