Ebben a Renault-ban tényleg 85. 000 km lenne?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, de azt mondták, hogy a kormány váltó ülés állapotából, kopásából következtetni lehet a tényleges használati idő/Km - re. A mi autónkban most van 200.000 Km és annak nem néz ki így az ülése. Vagy ezeknek a Renault-knak sokkal könynebben kopik az ülés és azért néz ki így?
2011. jan. 15. 14:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is gyanúsnak találtam az autót, csak nem tudtam biztosan, de most megerősítetteteket abban, hogy ezt ne vegyem meg.
2011. jan. 17. 09:12
12/12 anonim válasza:
Gondolkozz JÓZAN ésszel!
Egy céges autót nem azért vesznek meg, hogy ott rohadjon egy garázsban, letakarva. Ezzel mennek mint a barmok. A műszerfalat le sem merték fényképezni, olyan állapotban lehet...
Ez a kocsi kb. évente mehetett 85.000 Km-et. Lehet még nem is túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!