Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Polski Fiatba lehet szervokorm...

Ildikó 5 kérdése:

Polski Fiatba lehet szervokormányt szerelni? Milyen méretekre kell odafigyelnem? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól tartok, ez olyan jellegű átalakítás, amely előzetes tervek benyújtása és jóváhagyása nélkül nem lehetséges.
2011. jan. 14. 21:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ha mindez meglenne, van méretben akkora, ami befér egy Polskiba?
2011. jan. 14. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy előttem írták.

Átalakítási engedély kérelmet kell benyújtani az NKH-hoz, ezt mérnök készíti, és tartalmazza a számításokat és kivitelezési rajzokat, valamint a műszaki leírást.

Beperkálod a nem kevés illetéket, majd elbírálják és elutasítják.

2011. jan. 14. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Számtalan autó van, aminek kisebb a motortere., fizikailag biztos találni olyat, ami belefér.

Ilyen jellegű átalakítás engedélyköteles!

2011. jan. 14. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint ha mindez meglenne, van méretben akkora, ami befér egy Polskiba?"

Ha mindez meglenne? Akkor már a műszaki rajzok tartalmazzák a beépítendő egységek gyártóját, az alkatrészek méretét és az átalakításhoz szükséges rajzokat.

Amit a tervek tartalmaznak, nyilván belefér!

2011. jan. 14. 21:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2011. jan. 14. 21:36
 7/14 anonim válasza:
sztem az átalakitási engedélyt sz@rd le. úgyse veszi észre a rendőr,és nem is ér annyit a kocsi. biztos meglehet valahogy csinálni a szervókormányt bele,de sztem felesleges,mert nem ér annyit a gép. egy ügysekezű szerelő mindent megtud oldani,de sztem tök felesleges bele. igyse-úgyse válik ferrari belőle
2011. jan. 14. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
Már ne haragudj de egy kb. 50-100.000 Ft-ot érő f*stalicskába minek akarsz szervót szerelni kb. 40-50.000-ért? Kicsit aránytalan a dolog. Első kerekeket fújd fel rendesen, gömbcsuklók legyenek jó állapotban és akkor nem egy ördöngősség irányítani egy polákot!
2011. jan. 15. 10:20
 9/14 anonim ***** válasza:
felesleges mert könnyű eltekerni a kormányt...vagyha nem inkább költs kondibérletre
2011. jan. 16. 21:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Szeretném teljesen felújítani a polskimat.Szervo,automata biztonsági öv,sportkormány,tükrök,új festés,rendbe tenni a motort és a fűtést.Ha mindez megvan,potom pénzért lesz egy jó kis autóm.
2011. jan. 17. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!