Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Léteznek üzemanyag csökkentő...

Léteznek üzemanyag csökkentő tárgyak?

Figyelt kérdés

A nevezetes google-ban/ben rákerestem az üzemanyag fogyasztás csökkentésére. Találtam egy oldalt ( [link] ) és itt vannak különféle kütyük amik elvileg csökkentik a fogyasztást.

Ezek tényleg működnek ? írtak olyat is hogy, ,,igazolta Kaliforniai CEE, a TÜV Rheinland Group, valamint az SGS intézet is ". Valakinek nincs kedve kipróbálni ? Próba szerencse...

2011. jan. 14. 18:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

* A másik linket kihagytam:

[link]

2011. jan. 14. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Szóval "üzemanyagcsökkentő tárgyak". Nos, a személygépkocsi pont ilyen: működés közben csökkenti az üzemanyag szintjét. Belenéztem az általad linkelt oldalon a termékek listájába, meg is néztem a fogyasztáscsökkentő kapszulát... Nos, számomra nem túl meggyőző. A funkciók leírásába csúszott néhány hiba, nem derül ki, hogyan működik a szerkezet, honnan szerzi az energiát a működéshez és miért hasznos az ioncserélő, a katalizáló és az elektromágneses sugárzó hatása az üzemanyag-fogyasztás szempontjából. Illetőleg azt sem egészen értem, hogy ha végig változatlan az üzemanyagrendszer, akkor hogyan képes elérni, hogy finomabb legyen a porlasztás, kisebb legyen a cseppek mérete. Gyakorlatilag akármi történik a tankban, az injektorig bőven van ideje összekuszálódnia az üzemanyag részecskéinek, ha pedig a befecskendezőfejek változatlanok, nem változik a porlasztási kép sem.
2011. jan. 14. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezek akkora egy átverések a mágnesek hogy befolyásolnák az üzemanyagot vagy a vízkövet? nincs benük vasreszelék legalábbis nagyon reménykedjünk mert nem tenne jót a motornak. de ha mindenkép ilyen csoda cucokat olcsóban te is készíthetel veszel 2 neodynium mágnest és rögzísd az üzemanyagcsöre legalább nem 20000ft fizetel érte hanem csak 6000ft-ot [link]
2011. jan. 14. 18:30
 4/15 anonim válasza:
57%

Tényleg csökkentik a fogyasztást:

-indulj el azonnal, menet közben melegítsd a motort

-városban már 55-től bátran teheted hatosba

-egyébként is MINDIG A LEGNAGYOBB FOKOZATBAN, SZINTE ALAPJÁRATON hajts!

-kevés szivató, a pirosnál pedig azonnal leállítani

-keményre fújt gumik, zárt ablakok, kevés bekapcsolt fogyasztó

2011. jan. 14. 18:51
 5/15 anonim ***** válasza:

18:51

ez poén, ezeken jót röhögtem :D

amúgy igazad van csak azért nem a legnagyobb fokozatba megyünk a legkisebb fordulaton, mert akkor többet fog zabálni, ráadásul a motornak se tesz valami jót.

Eddig egyetlen egy üzemanyag csökkentó tárgyat tudnék mondani amivel találkoztam az pedig a chip tuning.

10-12%-al emelkedik a motor teljesítménye és 6-8%-al csökkent a fogyasztás.

2011. jan. 14. 19:31
 6/15 anonim ***** válasza:

[link]

itt van néhány cucc, nemtudom mennyi érnek...

2011. jan. 14. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Ezek az üzemanyagcsökkentök úgy sz@rok, ahogy vannak.

Kamu az egész.

A másik meg, hogy alapjáraton menni a kocsival városban közel sem gazdaságos. Alacsony tatományban, gyakorlatilag erölködik a motor és többet eszik, arról nem is beszélve, hogy az a rezonancia nem tesz jót semminek sem.

Én is abban a hitben voltam, ha majd mindig alacsony fordulaton tartom, akkor kevesebbet eszik. Hamar rájöttem, hogy inkább az optimális közelében kell tartanom és 1 literrel kevesebbet vesz be.

2011. jan. 14. 19:43
 8/15 A kérdező kommentje:

18:51

Ekkora poént , már majdnem nevettem -_-"

Biztos neked akkora arcod van mint a szánalmas szöveged, elég gyenge...

2011. jan. 14. 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:

A legjobb fogyasztás csökkentő,ha hagyod a garázsajtódon a lakatot rárohadni úgy,hogy a verdád bent van.

A keményre fújt gumikon én is jót röhögtem.

Amúgy annak a tagnak több esze van mint hinnéd,mert Ő nem dől be ilyen fogyasztás csökkentő "buta verebekre" váró termékeknek. Minden lóxart el lehet adni addig,amíg van rá veréb !!!

2011. jan. 14. 22:53
 10/15 anonim ***** válasza:
és szerinted hogy 3dl-el kevesebbet eszik az autód okosabb vagy?! 30%-a a kínai cipődön van! nem ezeken a fosokon meg a 3decis spórolásodon!
2011. jan. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!