Léteznek üzemanyag csökkentő tárgyak?
A nevezetes google-ban/ben rákerestem az üzemanyag fogyasztás csökkentésére. Találtam egy oldalt ( [link] ) és itt vannak különféle kütyük amik elvileg csökkentik a fogyasztást.
Ezek tényleg működnek ? írtak olyat is hogy, ,,igazolta Kaliforniai CEE, a TÜV Rheinland Group, valamint az SGS intézet is ". Valakinek nincs kedve kipróbálni ? Próba szerencse...
Tényleg csökkentik a fogyasztást:
-indulj el azonnal, menet közben melegítsd a motort
-városban már 55-től bátran teheted hatosba
-egyébként is MINDIG A LEGNAGYOBB FOKOZATBAN, SZINTE ALAPJÁRATON hajts!
-kevés szivató, a pirosnál pedig azonnal leállítani
-keményre fújt gumik, zárt ablakok, kevés bekapcsolt fogyasztó
18:51
ez poén, ezeken jót röhögtem :D
amúgy igazad van csak azért nem a legnagyobb fokozatba megyünk a legkisebb fordulaton, mert akkor többet fog zabálni, ráadásul a motornak se tesz valami jót.
Eddig egyetlen egy üzemanyag csökkentó tárgyat tudnék mondani amivel találkoztam az pedig a chip tuning.
10-12%-al emelkedik a motor teljesítménye és 6-8%-al csökkent a fogyasztás.
Ezek az üzemanyagcsökkentök úgy sz@rok, ahogy vannak.
Kamu az egész.
A másik meg, hogy alapjáraton menni a kocsival városban közel sem gazdaságos. Alacsony tatományban, gyakorlatilag erölködik a motor és többet eszik, arról nem is beszélve, hogy az a rezonancia nem tesz jót semminek sem.
Én is abban a hitben voltam, ha majd mindig alacsony fordulaton tartom, akkor kevesebbet eszik. Hamar rájöttem, hogy inkább az optimális közelében kell tartanom és 1 literrel kevesebbet vesz be.
18:51
Ekkora poént , már majdnem nevettem -_-"
Biztos neked akkora arcod van mint a szánalmas szöveged, elég gyenge...
A legjobb fogyasztás csökkentő,ha hagyod a garázsajtódon a lakatot rárohadni úgy,hogy a verdád bent van.
A keményre fújt gumikon én is jót röhögtem.
Amúgy annak a tagnak több esze van mint hinnéd,mert Ő nem dől be ilyen fogyasztás csökkentő "buta verebekre" váró termékeknek. Minden lóxart el lehet adni addig,amíg van rá veréb !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!