Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót vásárolni, max. 400 000 ft.

Friss jogsis vagyok. Suzuki kizárva! Hitelátvállalás semmiképp és mindenképp 5 ajtóst, amivel könnyű parkolni.

Tudtok tanácsot adni?

20\L

2011. jan. 14. 16:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
A Suzuki tette bele az összkerékhajtást te észkombájn a Subaru a kész autókat vette meg csak 1-2 apró módosítást végzett rajta, de ugyanolyan szar maradt a kocsi, mint egy Swift.
2011. jan. 15. 12:24
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Meg 68 le-hez minek összkerékhajtás, azt nem értem, dehát ez is a Suzuki hülye ötlete volt.
2011. jan. 15. 12:34
 23/32 anonim ***** válasza:

"a 2 literes alfa jtdm 140 (vagy akár 170 ló) elmegy 4 literrel !"

140 ló fogyaszt 1,5 tonnával 4 litert? Jó vicc, egy összkerekes, üresen 2,2 tonnás 306 lőerős 6 hengeres duplaturbós X5-ös meg 7,5-et...

2011. jan. 16. 09:47
 24/32 A kérdező kommentje:

Koszonom! Bar nemnaon ertek hozza :-(

Tehat mindenkepp nemet autot?

2011. jan. 16. 10:43
 25/32 A kérdező kommentje:
A vw polorol mi a velemenyetek?
2011. jan. 16. 11:48
 26/32 anonim ***** válasza:
09:47 azt 20km/h-val! bocs de 12-t mértek szombaton vele!
2011. jan. 16. 17:02
 27/32 anonim ***** válasza:

1-3-as szériáig lehet vw-t afelett nem...

de hát te tudod... én a helyedben suzukit vennék .

2011. jan. 16. 17:03
 28/32 anonim ***** válasza:

17:02

Ja bocsi, akkor most valós fogyasztásról beszélünk? Csak láttam, hogy te is a gyári adatokban hiszel, nem a valódiakban...

2011. jan. 16. 17:16
 29/32 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:03

1.3-ig jó csak a VW? :D

Annyira okos emberek vannak itt! :D Nem hallottál pl a "híres" 1.9Pdtdi-ről v a 2.0TDI-ről?!

Akkora butaságokat tudnak itt mondani az emberek hogy húha! :D

Kedves válaszoló!

Szerinted az jó dolog, hogy vesz egy 1.2-es polo-t (nemtudom van-e olyan sose néztem...) és hogy felvegye a városi forgalommal a tempót küldeni kell neki mint az állat, tehát fogyasztása ugyanannyi lesz mint egy 1.4 v rosszabb esetben egy 1.6-osnak a motor élettartama pedig jóval megrövidül...

Vagy milyen jó dolog olyan helyzetbe kerülni szembejvőként, hogy egy kezdő jogsival rendelkező nem lendületből, hanem erőből próbál az 1.2-es 40 Le körüli motorból kihozni egy gyors előzést... Gondolkodjunk el mielött ide is írunk!

"Egy gyors autóval lehet lassan menni de egy nagyonlassú (sz*r) autóval ne lehet gyorsan menni!"

Azt pedig hogy egy 2.0 körüli JTD Alfa 4-et eszik az kizárt! :D A másik dolog pedig nézz küröl a piacon miért kerül az ugyoanolyan korú állapotó Alfa százezrekkel olcsóbba egy mondjuk tök ugyanolyan népautó G Astránál?! Elárulom mert sokkal nagyobb a szervízigénye:P

Kérdező:

A VW tökéletes választás, ha az átlag kereső ember környékén, v fölötte vagy egy kicsivel... Ár az icipicit magas, de tűrhető ( el kell gondolkoznod, hogy 50-100-150e ft-tal drágábban vegyél-e Vw golfot, ami nagyobb) Megbízhatósága elég jó... tehát korrekt választás lenne. Bár ha nem értessz hozzá egyedül könnyen belefuthatsz egy jónak igérkező de nagyon szét-trangéált kisautóba... érdemes hozzáértőt vinned.

( kérdezz meg akármilyen autószerelőt erről a pár dologról amit ebben a kommentben írtam! És mindenki más is!!!)

Üdv

2011. jan. 18. 20:35
 30/32 anonim ***** válasza:
Utolsó: ÉRTELMEZZ! Nem azt írta, hogy 1.3 felett, hanem az elsőtől a harmadik szériáig.
2011. jan. 19. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!