Milyen autót vegyek?
Szeretnék autót vásárolni, max. 400 000 ft.
Friss jogsis vagyok. Suzuki kizárva! Hitelátvállalás semmiképp és mindenképp 5 ajtóst, amivel könnyű parkolni.
Tudtok tanácsot adni?
20\L

"a 2 literes alfa jtdm 140 (vagy akár 170 ló) elmegy 4 literrel !"
140 ló fogyaszt 1,5 tonnával 4 litert? Jó vicc, egy összkerekes, üresen 2,2 tonnás 306 lőerős 6 hengeres duplaturbós X5-ös meg 7,5-et...
Koszonom! Bar nemnaon ertek hozza :-(
Tehat mindenkepp nemet autot?

1-3-as szériáig lehet vw-t afelett nem...
de hát te tudod... én a helyedben suzukit vennék .

17:02
Ja bocsi, akkor most valós fogyasztásról beszélünk? Csak láttam, hogy te is a gyári adatokban hiszel, nem a valódiakban...

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:03
1.3-ig jó csak a VW? :D
Annyira okos emberek vannak itt! :D Nem hallottál pl a "híres" 1.9Pdtdi-ről v a 2.0TDI-ről?!
Akkora butaságokat tudnak itt mondani az emberek hogy húha! :D
Kedves válaszoló!
Szerinted az jó dolog, hogy vesz egy 1.2-es polo-t (nemtudom van-e olyan sose néztem...) és hogy felvegye a városi forgalommal a tempót küldeni kell neki mint az állat, tehát fogyasztása ugyanannyi lesz mint egy 1.4 v rosszabb esetben egy 1.6-osnak a motor élettartama pedig jóval megrövidül...
Vagy milyen jó dolog olyan helyzetbe kerülni szembejvőként, hogy egy kezdő jogsival rendelkező nem lendületből, hanem erőből próbál az 1.2-es 40 Le körüli motorból kihozni egy gyors előzést... Gondolkodjunk el mielött ide is írunk!
"Egy gyors autóval lehet lassan menni de egy nagyonlassú (sz*r) autóval ne lehet gyorsan menni!"
Azt pedig hogy egy 2.0 körüli JTD Alfa 4-et eszik az kizárt! :D A másik dolog pedig nézz küröl a piacon miért kerül az ugyoanolyan korú állapotó Alfa százezrekkel olcsóbba egy mondjuk tök ugyanolyan népautó G Astránál?! Elárulom mert sokkal nagyobb a szervízigénye:P
Kérdező:
A VW tökéletes választás, ha az átlag kereső ember környékén, v fölötte vagy egy kicsivel... Ár az icipicit magas, de tűrhető ( el kell gondolkoznod, hogy 50-100-150e ft-tal drágábban vegyél-e Vw golfot, ami nagyobb) Megbízhatósága elég jó... tehát korrekt választás lenne. Bár ha nem értessz hozzá egyedül könnyen belefuthatsz egy jónak igérkező de nagyon szét-trangéált kisautóba... érdemes hozzáértőt vinned.
( kérdezz meg akármilyen autószerelőt erről a pár dologról amit ebben a kommentben írtam! És mindenki más is!!!)
Üdv

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!