Milyen autót vegyek?
Szeretnék autót vásárolni, max. 400 000 ft.
Friss jogsis vagyok. Suzuki kizárva! Hitelátvállalás semmiképp és mindenképp 5 ajtóst, amivel könnyű parkolni.
Tudtok tanácsot adni?
20\L

EZ NEM SUZUKI! EZ SUBARU! OLCSÓ FENTARTÁS, ÖSSZKERÉKHAJTÁS, MEGBÍZHATÓSÁG ÉS MÉG SOK JÓ! és miért is van a suzuki kizárva? mert nem fér bele a plázábóljövet a sok szar vagy mi?! a leg jobb egy nőnek aki most tanul veztni! amugyis alsó lökhárító műanyag, amitől alig sérül az autó ha nekitolatsz valaminek!

Utolsó én pont az ellenkezőjét hallotam:D
"Kerüld a 3 F-et... Ford, Fiat, és az összes Francia!"
Nekünk világ életemben német autónk volt... (najó legelsőa z Lada volt) Trabi, vw, opel, opel és most van 2 opel... Tökéletes, precíz egy népség!!!
én a kis suzit javasolnám szívem szerint, mert a motorja elnyűhetetlen, és ahogy elöttem is leírták olcsó a kasznielem :) Középsulis koromban az összes lánynak fehér swiftje volt:D jó vagányak is voltak minden hónapban vehettek lökhárítót :DDD
Nekem is nemsokára első autóm lesz remélem... 1-2 éven belül fix állással...
Nekem biztos Bmw 320D E46 lesz! A tökéletes autó, elérhető áron...
(az meg más kérdés hogy a nagy álom egy EVO VI/IX :D )

franciát miért nem? HDI dízel hallottál róla? világ legjobb dízelmoorja. a renaultot télleg kerüld meg a nissan mert azok ketten olyan szarokat csinálnak hogy nem is hívnám autónak őket... szóval peugeot vagy citroened lehetne de dízellel ami drágább.
Fiat-Alfa-Lancia-Maserati-Ferrari ez ugyan az... az egyik lgjobb benzin és dízelmotort csinálják! miért is pl egy vw golf: az újfajta 1.2TSI(kevés ló9 elmegy 5.3 literrel! a 2 literes alfa jtdm 140 (vagy akár 170 ló) elmegy 4 literrel ! az év motorja lett a fiaté ! nem vélelenül! év autója ha nem nézzük azt a szar nissant!
ford: a fordok is jók, pl neked se lenne rosz egy ford KA
f-betűsek jók!
németek megbízhatósága pfú. hát elég szar.
bár egy 1-es 2-es vagy 3-as golf még jó. azok nemjó autók a vw ma nem létezne!!!
és még a lanciahoz (fiat) 6× nyerte a lancia delta a rallyt!! a leg többször ő nyerte! akkor miért is lennének szarok?!
Köszönöm a válaszokat :) adtatok pár jó ötletet :-)
Mindenképp a saját nevemre lenne.
Sok dologra nem is gondotam, amit megemlítettetek. Az alacsony fogyasztás télleg fontos. Nehéz dönteni :-(
A suzukit senki sem ajánlotta nekem, azt mondták, hogy "papírautó" és azt törném össze legelősször. Statisztikák szerint ezzel van a legtöbb baleset, az más kérdés, hogy ebből is van a legtöbb az országba :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!