Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót vásárolni, max. 400 000 ft.

Friss jogsis vagyok. Suzuki kizárva! Hitelátvállalás semmiképp és mindenképp 5 ajtóst, amivel könnyű parkolni.

Tudtok tanácsot adni?

20\L

2011. jan. 14. 16:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-as Golfot.
2011. jan. 14. 16:17
 2/32 anonim ***** válasza:
2011. jan. 14. 16:40
 3/32 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm :-)
2011. jan. 14. 16:55
 4/32 anonim válasza:

Én nagyon sok autót kipróbéltam és én is sokszor kénytelen vagyok ebben a kategóriában vásárolni, ezért a tuti tanácsom a következő:

1982-1992 között gyártott Toyota Corolla 1.8D !

Indok: már a harmadik iylen autót nyuzom, az előzőeket a kaszni rohadása miatt tettem le, de egyik se ment kevesebbet 500.000km-nél. soha nem fordult olyan elő hogy nem idnult be, soha nem kellett szerelnem (kivéve kopó alkatrészek). A legfontosabb, hogy 5 liter alatt fogyaszt. Csak én összesen a három kocsiba beletettem minimum 600.000km-t és tényleg nem kellett szerelnem. Egyetlen gond a kaszni, de ha garázsban tartod, akkor nem lesz gondja, nekem nincs garázsom sajna és lusta voltam ponyvázni.

A szuzukuvak mi a baj? Mondjuk én se vennék a papirvékony lemezek, merevitések miatt olyat, de megbizható autók és azok sem fogyasztanak sokat.

Ha van egyéb kérdésed majd még visszanézek.

2011. jan. 14. 16:59
 5/32 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz olcsó fenntartású, szinte nulla meghibásodással autót, ne vegyél suzukit.

Ellenben, ahogy az előttem szóló mondja, vehetsz 1.8-as dízel toyota corollát. Ennyi pénzért legalább húsz éveset fogsz kapni, valószínűleg lesz is vele gondod, főleg télen. Ja, hogy biztosítás, és az adó is húzós lesz, ne is beszéljünk róla. Pl. vegyél hármas golfot, úgyis folyton elszáll benne valami, és ha már veszel bele alkatrészt, legalább drága legyen. (Minimum 1.6-ost szabad csak venni, ki ne röhögjenek már az 1.4-el) Vegyél inkább ennyiért öreg BMW-t. Benzinzabáló, és ha elromlik, egy vagyon a javíttatása. Biztosítás, adó, csak hab a tortán. Esetleg egy francia vacak, ami úton útfélen otthagy?! Suzuki kizárva. Itt vannak a lehetőségeid vázoltam.

2011. jan. 14. 17:11
 6/32 anonim válasza:
már ne haragudj elöttem szóló, de nem voltam elég világos abban, hogy special nekem még egyetlen toyotával sem volt bajom, TÉLEN SEM!!!!! és mint írtam az évszámot igy van, ezek 20 éves formák (amiket én használtam azok is). ÉS??? ennyi pézé... azt hogy most mire és mennyi adót fizet az tök mind1, mindre kell fizetni, ha okos, akkor anyuka nevére veszi és máris B10ben fizet.
2011. jan. 14. 17:48
 7/32 anonim ***** válasza:

Ó milyen barom vagyok, hogy nem feltételeztem, hogy egy húsz éves lány ha autót vesz, nem az anyja nevére veszi meg az autót, és köt rá biztosítást... Lehet nálad úgy működik, de alapból, akkor neki mikorra lesz Bonusz 10-ben a biztosítása, ha mindig az anyuka nevére kerül az autója...

Persze, hiszen mindenki úgy gondolkodik, mint te. Hogy is feltételezhettem mást...

2011. jan. 14. 18:03
 8/32 anonim ***** válasza:

[link]

ez sztem bőven jó lenne neked 1.8-as motor megy is a parkolás talán a hosszúsága miatt nehézkes de ezeket leszámítva korrekt autó jó állapotba még 1 év műszakival biztosítás 4000 körül mozog ilyen (is) voltnekem hiddel ez jó autó csak a kasztnira kell ránézni néha meg az alvázvédelmet is 2-3 évente igényel de megéri hidd el nekem

2011. jan. 14. 18:10
 9/32 anonim ***** válasza:

vagy még talán ez: [link]

ez vezetett szervízkönyves(!!!!)

nem írok le mellé regényt a képek magukért beszélnek

2011. jan. 14. 18:16
 10/32 anonim ***** válasza:

ez még belefér: [link]

ehhez se írok kommentárt a képek és a leírás magáért beszél

2011. jan. 14. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!