1 évvel ezelőtt levizsgáztam autóra, de sajnos nincs elegendő bátorságom, hogy hajtsam is. Mindig attól félek, hogy nehogy valami közlekedési problémát okozzak. Hogyan szerezhetném vissza a bátorságomat?
lehet venni órákat olyanoknak akiknek már van jogsijuk de félnek .
vagy megkérsz egy ismerősödet aki gyakorlott, hogy üljön melléd és menjetek el kocsikázni olyan helyre ahol viszonylag nem nagy a forgalom.
csakis gyakorlattal szerezhetsz önbizalmat és rutint a vezetéshez.
remélem sikerül, minden jót !
Indulás előtt bedobsz egy felest. :)
Hát szerintem is csak az a legjobb, ha gyakorolsz, először kis forgalmú úton, és minél többet. Ha ritkán vezetsz, nem szokod meg a forgalmat.
Van olyan rokonom (nő), aki az első autóját 20 évesen adta el (a kocsi volt 20 éves), amikor 3 E km volt benne... Ő ma sem mer egyedül átautózni a szomszéd faluba.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat ! Megfogadom őket,majd jelentem,hogy mi lesz tovább velem..:)
Üdvözöllek titeket..!
Hasonlo cipoben jarok, elso automat vettem eppen :)
Nagyobb parkoloban probalj gyakorolgatni, illetve pl itt vasarnap eleg kihaltak az utak, en akkor szoktam... aztan belejossz idovel :)
es kerj meg vkit hogy legyen veled az anyosulesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!