Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha már levizsgáztam kreszből,...

Ha már levizsgáztam kreszből, kb. mennyi idő alatt van meg utána a jogsi, ha minden nap, vagy 2 naponta megyek vezetni?

Figyelt kérdés
Előre is köszi:)
2011. jún. 5. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod hány óra van, nem? Akkor számold ki!
2011. jún. 5. 19:05
 2/5 anonim válasza:
30 órát kell kötelezően vezetni városi előtt. Ha neked a 30 óra elég, és naponta vezetsz 2 órát, akkor hamar megy.
2011. jún. 5. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
nem, képzeld nem tudom hány óra van szerinted miért kérdezem.. haszontalan válaszokat nem kérek kösz:D
2011. jún. 5. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt így még kb. sem lehet megmondani.

1. Nem mindegy, hogy mindennap, vagy minden másnap fogsz vezetni.

2. Nem biztos, hogy a 29 alapóra (9 rutin + 20 forgalom) elég lesz. (Ezt sem te, sem mi előre nem tudhatjuk, mert nem ismerjük a képességeidet.)

3. Azt sem lehet tudni, hogy buksz-e a vizsgá(ko)n, vagy sem. A bukások is meghosszabbítják az egész folyamatot.

Ha nagyon ügyes vagy és a vizsgán sem pártol el tőled a szerencse, akkor napi 2 óra vezetéssel a rutin 1 hét alatt, a forgalmi vizsga 3 hét alatt meglehet. Tehát legjobb esetben- ráhagyással -1 hónapot számolj.

2011. jún. 5. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
igen én is így számoltam, hogy ha sietek, kevés bukással 1-2hónap:) köszi
2011. jún. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!