Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra F 1,7 TD vs. Skoda...

Opel astra F 1,7 TD vs. Skoda felicia 1,9 D? Melyiket vegyem? Melyik jobb, és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 08:32
 1/4 anonim válasza:
Nekem 1,6-s astrám van. Mikor vettem nálam is ez a két autó volt szem előtt, de mikor többet megnéztem az astra nyert, mind kinézet, mind kényelem szempontjából. 1,5 éve van meg, de nem adnám oda semmiért. Nagyon imádom, kényelmes vezetni.
2011. jan. 13. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem skoda feliciám van. Céges autót vezettem egy darabig, ami F astra volt. Az astrát vedd meg. Kényelemben, menettulajdonságban, kinézetben agyonveri a feliciát. Amúgy mindkét autóhoz olcsó az alkatrész és a fogyasztásuk is baráti.
2011. jan. 13. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Opelt vedd, a mostani azaz az új gyártású skodák is nagyon ramatyok, nemhogy a régiek. Az Astrával tuti jobban jársz.
2011. jan. 13. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nekem is az astra szimpatikusabb.Ráadásul a szerelőm is azt ajánlja.Most már csak az a kérdés hogy DTL vagy TD?
2011. jan. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!