Volt már kínos eseted autólerobbanással kapcsolatban?
Nekem egyszer pirosnál fulladt le az autóm. Nem egy mai darab, sajnos...
Mindenki elkezdett dudálni, meg szitkozódni, míg egyszer csak megszánt egy férfi és segített beindítani a motort!:)

Velem még nem fordult elő ennyire kínos eset, viszont azért írok mert láttam már szerencsétlenül járt autóst akinek a körforgalomban állt le a kocsija és a sok paraszt meg ott anyázott!
Soha nem fogom felfogni azoknak az embereknek a viselkedését akik ilyenkor csak üvöltenek, dudálnak, anyáznak!
Amikor meg nekik van valami baj a kocsival az ő fejük olyan mint egy paradicsom+izzadnak mint prosti a templomban!

Egyszer előzés közben 4500-as fordulatnál elfogyott a kraft, lambdaszonda jelzett hogy túl szegény keverék, pillanatnyi fogyasztásmérő 80-as tempónál 74L/100km-t mutatott (1.8-as autónál). Elgurultam egy buszmegállóig leállított motorral üresben, az agyam eldobtam, amikor megláttam, hogy a legutóbbi szervízelésnél (porlasztófej csere) a szerelő kifelejtette a benzincső csavarjait a nagynyomású benzinpumpa előtt. Volt is veszekedés, a szerelő váltig állította, hogy ilyen nem lehet. Végül csak belerakta ingyen azt a 2 rohadt csavart meg előtte kicserélte a tömítést. Azért nem jött ki korábban, mert csatlakoztatva volt ugyan a (fém) cső, de a tömítés és a merevsége fogta, csak a nagyobb fordulat + padlógáz kombó elég nyomást termelt hogy kilökje. Egyébként soha másért még nem hagyott ott az autó.
Haver rosszabbul járt, (francia) autójában megadta magát a vízpumpa (gyári, 40E km után), ezért átugrott a vezérműszíj, szelepek beleütöttek a dugattyúkba, elszakadt a szíj, besült 2 henger, gyakorlatilag kuka lett a motorból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!