Olcsón téligumit vagy 4 évszakosat (akár használtat is) hol tudnék venni Budapesten vagy környékén? Ötletek? Vagy tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Idáig csak messze találtam jó árba... :(2010. dec. 21. 00:06
1/14 anonim válasza:
budapest környékén??? pl a gyorsforgalmin ahogy megyünk ki a reptér fele ott van egy nagyon jo gumis, és ha elfogadsz 1-2 jo tanácsot akkor pl: használtat NE vegyél, mert ugye azt nem láthatod hogy szálszakadásos e vagy van e más baja, még ha gari van rá akkor se, mert nem tudod bizonyitani, hogy nem nálad lett az, de ök se tudják, hogy nálad lett az, és 4évszakosat messziröl kerüld el! ez az EGYÉNI véleményem
2/14 anonim válasza:
Így igaz, vagy új téli gumi vagy semmi. A többi csak szemfényvesztés és fölösleges kiadás. Meg ugye nem is biztonságos. Akkor meg minek? Arra hogy a rendőr meg ne büntessen?
3/14 anonim válasza:
első hsz vok! és amennyiért "vesztegetik" a használt gumikat annyiért veszel "vadi" ujat igaz nem olyan márkásat,de legalább ujat vettél amit te amortizálsz és nem más! és a rendőrt NEM érdekli milyen gumid van csak a profilmélység legyen megfelelő, mert magyarországon NEM kötelező a téli gumi.
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget írok, de csak olcsóbban jössz ki szerintem, ha veszel egy garnitúra téli gumit is, üzletben, újat.
Lesz két szett gumid, tovább bírják mintha állandóan a nyárival, vagy a 4 évszakossal járnál.
Biztonságról nem is beszélve. Ja és a 4 évszakost, meg a felújítottat szerintem is felejtsd el.
5/14 anonim válasza:
4évszakosunk van, használtan vettem most 10éves!
tapad mint a drága pillanatragasztó, és télen sincs semmi probléma vele!
7/14 anonim válasza:
tegnap 14:42 - te vagy az aki megteszi a 2 km-t hétvégente a Tescóba meg vissza?
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! 155/70 R13-as kellene.
2010. dec. 22. 11:43
9/14 A kérdező kommentje:
Azért jó nekem a használt gumi is, mert nem kellene sokáig, csak 1, legfeljebb 2 évre, mert le akarjuk cserélni az autót majd. Nem használjuk minden nap, heti max 2szer, 3szor. Ritkán megyünk hosszú útra vele. Most muszáj valami gumit vennünk, mert mind a négy már "tükör radiál".
2010. dec. 22. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!