Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Navigációban mennyire vagytok...

Navigációban mennyire vagytok otthon? Navon N270. et néztem ki. Csak épp semmit nem értek hozzá. Fogom ezt tudni valahonnan frissíteni úgy, hogy ne kelljen fizetni érte?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A térkép frissítés nem GPS márka függő, hanem a rá vásárolt szoftvertől függ.

A legelterjedtebb szoftver az IGO. Ezt meg lehet venni, és a vásárlással jogot kapsz bizonyos ideig a frissítésre is, amit a honlapról tölthetsz le, és rá kell másolni a készülékre.

Ez így működik, ha mindent legálisan szeretnél. Ha nem, akkor lényegesen egyszerűbb.

2010. dec. 20. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
A Szoftvert azt gondolom adják vele. Mindenhol igo8.at írnak.
2010. dec. 20. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
ahol irják ott adják vele. persze a szoftver az ár fele 50e ft-os készüléket meg veheted 20e ből az igo-t meg letöltheted egy torrent oldalról ingyen is.
2010. dec. 20. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

én 1 éve használok egy 19.000 ft-os noname készüléket, és hozzá 2.000ftért vettem egy memó kártyát, a szoftvert meg a térképeket torrentről szedem le, és semmi gondom nincs vele, tökéletesen teszi a dolgát Pesten is.

Egy GPS minősége csak is kizárólag a szoftveren és a térképen múlik.

Ha nem értesz a szoftver és a térkép letöltéséhez és telepítéséhez, akkor keressél egy nem annyira "hivatalos" kisebb számtech boltot és nyugodtan megkérdezheted tőlük hogy olcsóbban nem e lehetne rá szoftvert rakni, 1 óra alatt kb megcsinálják a szoftver és a térképár töredékéért. (Max 4000 5000ft-ot kérnek érte de azok már nagyon drágán csinálják akkor.

2010. dec. 20. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

20:01 vagyok

ami árat említettem az a szoftver + a térkép, utánna a térképfrissítést kb 1000 1500 ft-ért megcsinálják.

2010. dec. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!