Navigációban mennyire vagytok otthon? Navon N270. et néztem ki. Csak épp semmit nem értek hozzá. Fogom ezt tudni valahonnan frissíteni úgy, hogy ne kelljen fizetni érte?
A térkép frissítés nem GPS márka függő, hanem a rá vásárolt szoftvertől függ.
A legelterjedtebb szoftver az IGO. Ezt meg lehet venni, és a vásárlással jogot kapsz bizonyos ideig a frissítésre is, amit a honlapról tölthetsz le, és rá kell másolni a készülékre.
Ez így működik, ha mindent legálisan szeretnél. Ha nem, akkor lényegesen egyszerűbb.
én 1 éve használok egy 19.000 ft-os noname készüléket, és hozzá 2.000ftért vettem egy memó kártyát, a szoftvert meg a térképeket torrentről szedem le, és semmi gondom nincs vele, tökéletesen teszi a dolgát Pesten is.
Egy GPS minősége csak is kizárólag a szoftveren és a térképen múlik.
Ha nem értesz a szoftver és a térkép letöltéséhez és telepítéséhez, akkor keressél egy nem annyira "hivatalos" kisebb számtech boltot és nyugodtan megkérdezheted tőlük hogy olcsóbban nem e lehetne rá szoftvert rakni, 1 óra alatt kb megcsinálják a szoftver és a térképár töredékéért. (Max 4000 5000ft-ot kérnek érte de azok már nagyon drágán csinálják akkor.
20:01 vagyok
ami árat említettem az a szoftver + a térkép, utánna a térképfrissítést kb 1000 1500 ft-ért megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!