Van egy 13 éves BMW-m. Az a hibája, hogy a az indítókulcs nem működteti a központi zárat. A kulcs az új, mondták hozzá kell hangolni az autóhoz. Hogyan? Én otthon meg tudom ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Vagy mit nézzek meg rajta? Mi lehet a baja? Miért nem reagál a kulcsra? Senzor baj? Tükör érzékelő? E39 540i.2010. dec. 20. 09:19
1/10 anonim válasza:
Szervíz! Ott tudni fogják, milyen módszerrel kell újrahangolni a távirányítókat. BMW-d van, ki tudod fizetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajna nincs annyi lóvém,azért kérem a segítségeteket. Egyébként autó szerető vagyok,nem burzsuly.
2010. dec. 20. 10:10
3/10 anonim válasza:
kulcsot kizárólag a BMW tud készíteni, valóban kell hozzá nekik az autó, sőt csak az autó kell, semmi más! És otthon te a büdös életbe nem fogod megcsinálni! Németországból fogják rendelni hozzá az új kulcsot és kb másfél hét míg megjön, de lehet, hogy kevesebb. Persze te ez idő alatt nyugodtan használhatod az autót, ez egyszeri alkalom, hogy bemész a BMW szalonba, ahol szervíz is van bemutatod a kulcsodat, a személyidet, a forgalmidat, minden hivatalos okmányt az égvilágon és már le is hívják az adatokat az autó alapján és rendelik a kulcsot!
4/10 anonim válasza:
Jah és ha immobiliser-es, gondolom, hogy az, akkor kb 70 ezer ft-s költségre számíts!
5/10 anonim válasza:
Bár persze lehet, hogy megbírják csinálni, de nagy valószínüséggel végleg behalt a kulcs!
6/10 A kérdező kommentje:
A kulcs új ők rendelték,ahogy leírtad.Egy 15 perces nyomogatás után feladták,és megkértek vigyem később vissza.Nem vittem. Valamiért nem kommunikál az autó a kulccsal.Szóval akkor felejtős az otthoni dolog. Köszi a válaszokat!!!
2010. dec. 20. 11:19
7/10 anonim válasza:
egy E39-es BMW-nél nincs 70.000 kulcsmásolási költség. Általában 10.000 szokot lenni a kulcs és max 15.000 a betanítása. Be kell tanítani a kulcsot az autó kódjára, és nem csak a márkaszervízbe lehet ezt megcsinálni, de ott érdemes, mivel 100% hogy ők nem fognak visszaélni a kóddal.
8/10 anonim válasza:
E39-be nekem 40-et mondtak új kulcsra.
Elvileg úgy kell, hogy gyújtáson megnyomod valamelyik gombját (talán az emblémát, nem tudom), talán néhány másodpercig nyomva is kell tartani, és akkor összehangolja magát. De lehet, hogy ennél már máshogy kell...
9/10 anonim válasza:
Hát az 1999-es CLK Mercim kulcsa márpedig 70 ezer volt, betanítással együtt!
10/10 anonim válasza:
És ismerősömnek is szintén ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!