Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 400e körül milyen dízel autót...

400e körül milyen dízel autót lehetne venni?

Figyelt kérdés
Nem első autó lenne, szóval a mérete nem elsődleges, de csak max 1.9-ig érdekelne. Gondoltam pl golf/jetta 2-re, audi 80, astra f caravanra...
2010. dec. 19. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

használtautó.hu-n nézz körül.

Első autónak én egy II Golfot javaslok 1.6 D vagy TD. Olcsó már 200 ezer körül van, és igénytelen. 5-6 literből megáll. A legfontosabb szerintem ha max 400 ezred van akkor semmi képen ne ennyiért vegyél autót. Én ezzel rontottam el. A használt autónál a legfontosabb, hogy vétel után mindent cserélj, függetlenül mit mond az ex gazda. Gondolok itt szűrőkre, olaj. Az átírás is elég húzós ha az árat nézed. Ha a diesel mellett döntesz, egy kompresszió mérésre vigyed be szervizbe, későbbi gondoknak elébe tudsz menni. A Golfoknak elég jó az alkatrész utánpótlása, és sok választék van bontóban is. Olcsó alkatrészek, nagyon fontosak. De arra készülj fel a golf fapados. :D

Remélem tudtam segíteni..

2010. dec. 19. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Bocsi most nézem nem első autó. Akkor is a Golf. Astrát kerüld....
2010. dec. 19. 21:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem is a golf jön be leginkább. Úgy gondoltam a 400-at, h pl. 430e, azt lealkudni 400-ra+átírás. Astrat csak azért gondoltam, m abból egy kicsit több van, mint golfból, így hátha sikerülne valami jobb állagút kifogni, + egy pár évvel fiatalabbak, ami nem feltétlenül jelenti azt h jobbak :S Am előzőleg Astra volt csak benzines :D
2010. dec. 19. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha kettesével dobálnák utánam a II-es Golfokat,akkor sem kellene 1-sem. MERT:

[link]

2010. dec. 19. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a törésteszt tényleg brutális. De most ennyi pénzért.. Örüljünk, hogy gurul. De amúgy én tényleg gyűjtenék a helyedben még egy kicsit. Ennyiért még nem adnak AUTÓT.
2010. dec. 20. 10:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Szívesebben járok ilyennel, mint egy újabb autóval. Sokkal többre tartom őket, mint némelyik új autót. Most ennyi pénzem van autót venni, eladósítani pedig nem akarom magam. Neketek milyen autóitok vannak am?
2010. dec. 20. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:

22:33

Egy töréstesztből nem lehet egy autót megítélni. Nincs infó mekkora volt a sebesség, teljes ütés volt frontálisan vagy eltolt. Egy Suzuki vagy Astra ugyan így viselkedik, és egy ebben a kategóriában lévő autót nem lehet törésteszt alapján megítélni. A Golf ár-érték arányban igen is jó, nekem is az van, és nincs az a pénz amiért elcserélném. 87 TD 12 éve van velem, 140 000 km mentem vele, figyelek az olajcserékre, nem rallyzok vele, és szinte semmi fenntartása nincs. Ellenben egy suzukival vagy astrával. ...

2010. dec. 20. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Anyámék Astráján (10éves) többe került a műszaki mint az én 23 éves golfomon. Az Astrában van 76000 km az én golfomban 27000.
2010. dec. 20. 13:06
 9/14 anonim ***** válasza:
"270 000" bocsi
2010. dec. 20. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem 5évig 1.7D Bx-em volt. A világból ki tudtam volna menni vele egy tank gázolajjal. Ormótlan egy valami volt első látásra,viszont kényelmileg azóta sem volt olyan autóm amibe öröm volt beülni kényelmi szempont szerint.

Ja és a lényeget érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=_BNefYsHYp4&feature=related

2010. dec. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!