400e körül milyen dízel autót lehetne venni?
használtautó.hu-n nézz körül.
Első autónak én egy II Golfot javaslok 1.6 D vagy TD. Olcsó már 200 ezer körül van, és igénytelen. 5-6 literből megáll. A legfontosabb szerintem ha max 400 ezred van akkor semmi képen ne ennyiért vegyél autót. Én ezzel rontottam el. A használt autónál a legfontosabb, hogy vétel után mindent cserélj, függetlenül mit mond az ex gazda. Gondolok itt szűrőkre, olaj. Az átírás is elég húzós ha az árat nézed. Ha a diesel mellett döntesz, egy kompresszió mérésre vigyed be szervizbe, későbbi gondoknak elébe tudsz menni. A Golfoknak elég jó az alkatrész utánpótlása, és sok választék van bontóban is. Olcsó alkatrészek, nagyon fontosak. De arra készülj fel a golf fapados. :D
Remélem tudtam segíteni..
Ha kettesével dobálnák utánam a II-es Golfokat,akkor sem kellene 1-sem. MERT:
22:33
Egy töréstesztből nem lehet egy autót megítélni. Nincs infó mekkora volt a sebesség, teljes ütés volt frontálisan vagy eltolt. Egy Suzuki vagy Astra ugyan így viselkedik, és egy ebben a kategóriában lévő autót nem lehet törésteszt alapján megítélni. A Golf ár-érték arányban igen is jó, nekem is az van, és nincs az a pénz amiért elcserélném. 87 TD 12 éve van velem, 140 000 km mentem vele, figyelek az olajcserékre, nem rallyzok vele, és szinte semmi fenntartása nincs. Ellenben egy suzukival vagy astrával. ...
Nekem 5évig 1.7D Bx-em volt. A világból ki tudtam volna menni vele egy tank gázolajjal. Ormótlan egy valami volt első látásra,viszont kényelmileg azóta sem volt olyan autóm amibe öröm volt beülni kényelmi szempont szerint.
Ja és a lényeget érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=_BNefYsHYp4&feature=related
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!