1/8 anonim válasza:
nem sok érte a 300e, meg elégé hülyegyerek járánynak tünik valószinű szétvan már hajtva
2/8 anonim válasza:
Döntsd el te, nekem nem kellene.
1 öreg.
2 nem biztos, hogy jó a sok tuning -> lehet, hogy keményen hajtva is volt.
3 inkább egy 10 éves Fabia ugyanennyi pénzért.
4 de ismétlem: te dönts, ne mi.
3/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen egy ilyen Hondát szeretnék, viszont valószínű, hogy nem ez lesz a választásom, csak nézegetem őket.
2010. dec. 16. 18:14
4/8 anonim válasza:
A Honda bírja ha pörgetik, néha könyörög is érte, de persze ilyen benzinárak mellett én most inkább a könnyebbik cipőmet veszem fel, és próbálok spórolni, bár nekem 2002-es 1.6-osom, van (110LE). A tuningnál mondjuk tényleg necces a motor állapota.. Amit érdemes megnézni a Hondánál, hogy milyen mértékű az illesztéseknél a rohadás állapota. A régebbieknél a rohadás valószínűsége meglehetősen magas.
5/8 anonim válasza:
Chip tuning, sport kipuff, direktszűrő (gondolom kenés nélkül), valamint a festése a legjobb ismérve ennek az autónak, hogy a lelkét is kitaposták már... Ahogy az első írja: Hülyegyerekjárgány.
6/8 anonim válasza:
jók a hondák, de én nem ezt venném... régi ez!
7/8 anonim válasza:
Én nem venném ezt meg!Ennél szerintem ennyi pénzért,vannak sokkal jobbak is!Ebbe még ráadásul szervó kormány sincs!
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!