Milyen autó volt? volt vmi különlegessége(tuning lámpa,spoiler...)?
Írd még le az évjáratot és azt hogy áron alul vagy reális áron adtad.
2010. dec. 16. 10:47
1/5 anonim válasza:
A ténylegesen első saját autómat(szóval nem közösen faterral vagy ilyesmi) azt kb 1 hónapja adtam el. Egy Astra F volt, különlegessége semmi nem volt. Kb minden utcába van belőlle 3 (bordó volt ha érdekes). 94-es 1.4si, 370-ért vitték el. Sztem reális. Láttam annak idején drágábbat is, olcsóbbat is. Sőt, esztétikumához képest még jól is jöttem ki bellőlle. Felraktam kedden a netre, szombaton vitték el. (kedd előtti vasárnap voltam vele piacon, ott 350-ért már elvitték volna)
2010. dec. 16. 12:37
2/5 anonim válasza:
Pozitív és negatív példát is tudok neked
Ford Focus 1.6 szép, megkímélt viszont sok kilométerrel (210ezer) egészen pontosan 2 óra 22 percig volt fent a hirdetés használtautó.hu-n.
Eljöttek, megnézték, ott azonnal ki is fizették. 1 millióért vitték el.
A negatív példa pedig a barátom Seatja amit már lassan 1 éve hirdet. Eddig csak komolytalan vevők hívták "feléből mennyit engedsz" emberkék.
2010. dec. 16. 13:54
3/5 anonim válasza:
A '92-es Passatomat árulás nélkül megvették. Addig tette rá egy ismerős az ajánlatokat, amíg el nem adtam neki (fél évig tartott). Különlegessége a korához képest gazdag felszerelés (pl, ülésfűtés, klíma) és a kevés megtett kilóméter (eladáskor 190.000). Végül reális áron ment el, mert úgy alakult, hogy hirtelen nekem is sürgős lett az eladása.
2010. dec. 16. 17:09
4/5 anonim válasza:
Rover 414SI gyári, reális áron, 4 nap alatt. NSR125R gyári, reális áron, 3 nap alatt. Különlegesség talán, hogy évekre visszamenőleg le lehetett követni a szervizeket mind2nél.. Mindegyik azt mondta, hogy ez alapján döntött igaziból. Ez még a válság előtt volt.
Bravot (új) viszont le se szarják, pedig ár alatt lett picit felrakva.
2010. dec. 24. 18:31
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a Simsonom 3-4 nap alatt kelt el áron alul. Reális áron senkinek se kellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!