Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig árultad a kocsid mire...

Meddig árultad a kocsid mire sikerült eladni?

Figyelt kérdés

Milyen autó volt? volt vmi különlegessége(tuning lámpa,spoiler...)?

Írd még le az évjáratot és azt hogy áron alul vagy reális áron adtad.

2010. dec. 16. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A ténylegesen első saját autómat(szóval nem közösen faterral vagy ilyesmi) azt kb 1 hónapja adtam el. Egy Astra F volt, különlegessége semmi nem volt. Kb minden utcába van belőlle 3 (bordó volt ha érdekes). 94-es 1.4si, 370-ért vitték el. Sztem reális. Láttam annak idején drágábbat is, olcsóbbat is. Sőt, esztétikumához képest még jól is jöttem ki bellőlle. Felraktam kedden a netre, szombaton vitték el. (kedd előtti vasárnap voltam vele piacon, ott 350-ért már elvitték volna)
2010. dec. 16. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Pozitív és negatív példát is tudok neked

Ford Focus 1.6 szép, megkímélt viszont sok kilométerrel (210ezer) egészen pontosan 2 óra 22 percig volt fent a hirdetés használtautó.hu-n.

Eljöttek, megnézték, ott azonnal ki is fizették. 1 millióért vitték el.

A negatív példa pedig a barátom Seatja amit már lassan 1 éve hirdet. Eddig csak komolytalan vevők hívták "feléből mennyit engedsz" emberkék.

2010. dec. 16. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
A '92-es Passatomat árulás nélkül megvették. Addig tette rá egy ismerős az ajánlatokat, amíg el nem adtam neki (fél évig tartott). Különlegessége a korához képest gazdag felszerelés (pl, ülésfűtés, klíma) és a kevés megtett kilóméter (eladáskor 190.000). Végül reális áron ment el, mert úgy alakult, hogy hirtelen nekem is sürgős lett az eladása.
2010. dec. 16. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Rover 414SI gyári, reális áron, 4 nap alatt. NSR125R gyári, reális áron, 3 nap alatt. Különlegesség talán, hogy évekre visszamenőleg le lehetett követni a szervizeket mind2nél.. Mindegyik azt mondta, hogy ez alapján döntött igaziból. Ez még a válság előtt volt.

Bravot (új) viszont le se szarják, pedig ár alatt lett picit felrakva.

2010. dec. 24. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a Simsonom 3-4 nap alatt kelt el áron alul. Reális áron senkinek se kellett.
2010. dec. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!