Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Honda CRX első szlalom/ra...

Üdv! Honda CRX első szlalom/rally autónak?

Figyelt kérdés

Apa az 1.6-os CRX mellett döntött, mivel ő is ilyen autókkal, nem is kevéssel, versenyzett pár éve. A másik választott a GTi Swift, de szerinte az kicsit fapados, meg gyengébb is a Hondánál. Szerintem is a Honda jobb lesz, csak a célnak megfeleljen.

13/F

2010. dec. 12. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szlalomra tökéletes a CRX! Kicsi,fürge,gyors,erős.Jól lehet a bólyák és a gumik között terelni.Mivel elölkaparós,és ráadásul rövid is,nagyon gyorsan lehet hatolni a szlalomban.

Ha fas*zán ráérzel,akkor dobogóra juthatsz vele.Rallyra nem ajánlanám,mert nem igazán erre való a futóműve.Sérülékeny és drága az alkatrész.Emelett nagyobb tempónál könnyebben is megcsúszhat a rövid tengelytáv miatt.

A Swift nem jó szlalomra,mert elég nehézkes a kasztni,és nem is túl fürge.Billeg,alulkormányzott és kaki ahogy van.

Rallyra sokkal inkább alkalmasabb a Suzuki(bár erről most ne nyissunk vitát,mert nekem akkor se kéne,ha fizetnének érte:))

Egyszóval,a hosszabb tengelytáv,a robosztusabb felépítés,és talán a nagyobb tömeg miatt alkalmasabb rally versenyzésre.Olcsóbb az alkatrész is mint a Hondához.

Én egy 2101-es Zsigulival megyek szlalom/rally versenyeken.Nekem a hátsó hajtáj jobban bejön.Az alulkormányzottsággal sajnos nem tudok mit kezdeni,de keresztben még el lehet fordítani az autót.Ez már stílus kérdése,és nagyon emberfüggő.

A Honda jó választás!

2010. dec. 12. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
*hajtás...
2010. dec. 12. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmegy rally autónak is, csak meg kell emelni a hasmagasságát. Amúgy én inkább egy Lancia Delta HF Integrale-t ajánlanék ha több fajta versenyen szeretnétek vele részt venni. Erős, strapabíró, gyárilag rally versenyre van felkészítve, és nem utolsó sorban igen kellemes látvány.
2010. dec. 13. 00:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet, mi is gondoltunk rá. De amennyiből egy Lanciát vennénk, abból 10évig versenyzünk a Hondával. Nem mindegy, hogy 50 ezerért veszel egy CRX-et, vagy egy Lanciát 5millióért.
2010. dec. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!