Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Levettem az autóm ablakáról a...

Levettem az autóm ablakáról a sötétített fóliát, és a ragasztós maradt az üveg. Mivel tudnám egyszerűen leszedni? Már próbáltam hígítóval, denaturált szesszel, és semmi. Marad a penge?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ecetes víz, és amíg nedves addig borotvapenge lapjával le tudod szedni. Én is így csináltam, kicsit macerás de működik
2010. dec. 8. 21:20
 2/6 anonim válasza:
benzin? a benzin és a lakkbenzin és szépen leszedte nekünk a ragasztót, mondjuk nekünk az ablakról
2010. dec. 8. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

benzines alkohol

-ja és ne cigizz közben, mert zárt térben a gőze igen könnyen belobban!

2010. dec. 8. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
tömény sósav
2010. dec. 8. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
létezi direkt erre a célra kitalálva ragaszó eltávolító :D festékboltokban lehet kapni, befújod vele az üveget, vársz 1-2 percet és kicsit erősebben elkezded dörzsölni, lehet hogy 500-600 ft-al drágább mint az eddig említett módszerek, de kb 4-5 perc egy ablak tisztítása
2010. dec. 9. 04:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nitrohigítóval lejön.
2010. dec. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!