VW Golf II GTI-t keressek, vagy Suzuki Swift GLS-t?
Úgy gondolom hogy a 2-es golf sportosabb, erősebb és sejtem hogy a fenntartási költségei is magasabbak. Ha a Swift-re gondolok akkor ott az 1.3-as 68 lóerős jöhet szóba, szerintem ennek nem lehet olyan magasak a költségei.
Az ár max 400ezer.
Mik a két autónak az előnyei, hátrányai egymáshoz viszonyítva?
Swift: megbízható, 6500-ig kihuzatható, motorikusan elnyűhetetlen, olcsó fenntartási kültség. Hátránya: oldalütközésvédelem hiánya, sz*rba se néznek vele az utakon.
Golf 2 GTi: Előnyök: valamivel merevebb kasztni, valamivel több presztizs az utakon. Szögletes forma, tipikus hülyegyerekjárgyány, sokat fogyaszt, rozsdásodik, de menő leszel, mert német autód van.
na igen, én is így gondoltam hogy a VWnél a presztizs az amiért sokan azt választják.
eldöntöttem, hogy suzuki. most nézem a GTi-ket, ezek 99 lóerősek... egy 780kg-os kasztnit gondolom elég jól repíti a 99 paci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!