Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy kocsiban 298000 km van...

Ha egy kocsiban 298000 km van 5 évesen de flottában volt és szervizkönyves érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy meg nem venném! Sorra fognak tönkremenni benne az alkatrészek, szóval lehet, hogy olcsón megvennéd, de egyfolytában autószerelőhöz kellene hordanod.
2010. dec. 12. 22:56
 12/13 anonim válasza:

Szerintem ez autó és cég függő. Az én üzletkötős céges benzines Citroen-emben van 260e km, és 10 éves, most heti kb. 1000km-t megyek vele és semmi baja nincs, persze nem is tesc*s olaj kerül bele. Az biztos, hogy kis köbcentis céges kocsit nem vennék, mert az én főnököm is ment az 1.2-es kocsival pályán mint az állat, de egy 1.6, 1.8 kocsiban nem tud annyi kárt okozni a nagyobb terhelés. Meg aztán azt is meg kell nézni, hogy kinél volt szervizelve, mert van olyan szerviz aki kiszámlázza a drágább cuccokat és az olcsóbbat rakja bele...

A neten utána lehet nézni a szervizek értékelésének

Egyébként egy céges kocsi karban van tartva annyira, hogy mindig menni tudjon és ne álljon le.

A lényeg, hogy nagyon meg kell nézni, de ki lehet fogni jót olcsón.

2010. dec. 12. 23:03
 13/13 Kovamixi válasza:
Én egyszer gondolkodtam el egy ilyen üzleten, megnéztem az autót,úgy tűnt vigyáztak rá. A karosszéria és futómű esetleges javittatása egy jó márkafüggetlen autószervízben szerintem nem horror. A Neten néztem hozzá karambolos autóból (hátulról vagy oldalról töröttből) használt motort. Elraktam volna magamnak tarcsiba a garázsba. Még így is simán megérte volna! Sajnos épp akkor történt a családban egy tragédia. Miután újra volt lelkierőm foglalkozni a dologgal, már megvette valaki...
2010. dec. 13. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!