Melyik autótípus okozta a legnagyobb örömöt életed során?
Figyelt kérdés
Konkrétan kérdezem. Tehát, ha az a Wartburg 353 W volt, akkor ilyen formában írd meg a választ! Köszönöm!2009. jan. 15. 21:05
31/35 anonim válasza:
Valami megmagyarázhatatlan és leküzdhetetlen rajongás él bennem a Hondák iránt,meg nem mondom miért...így számomra óriási élmény volt nagybátyám 2006-os Honda Civic Sportja,nem egészen egy éves jogsival megkaptam szilveszterkor 3 napra!!:) legalább az év jól indult,jobb nem is lehetett volna:D
33/35 A kérdező kommentje:
Nos, nekem egy Lada Samara 1.3 1990-es okozott igen nagy örömöt. Most egy Peugeot 307 Break Hdi autóm van.
2009. jan. 26. 20:59
34/35 anonim válasza:
Nekem is 307em van, 1.6 16 szelep, fekete, belül vajszínű kárpit,Premium felszereltség... Imádom, nem tudok betelni vele! Előte Golf V.ös hajtottam, de azt kell, hogy mondjam, elbújhat a Peugeot mellet(szerintem), pedig az új autó volt, a 307 meg 2001es:-)
35/35 anonim válasza:
Nekem egy Audi S6 4.2 V8-as szerzett nagy örömet, amikor a sógór kölcsön adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!