Melyik autótípus okozta a legnagyobb örömöt életed során?
Opel Manta GTE 2.0i...hatalmas feeling volt, pláne hogy automata váltó volt benne, így nagyon Camaros érzés volt gumit égetni vagy csak csorogni vele 50-el...gyönyörű szép piros szín, bézs kárpit, morajló hang. Ááááá, nagy kár érte. Emlékszem, amikor mindenki izmozott a kuplunggal-váltóval, addig én csak a féket kezeltem, hogy meddig guruljon előre az autó a nagy forgalomban és a jobb kezem folyamatosan a barátnőm combján volt...;)
Jó kis 80-as évek szegény ember sportkocsija, az igazi kőműves Porsche! :D
BMW M3
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Ennyi amikor letaposod a gázpedált és úgy indulsz el mint egy puskagolyó.
6 másodperc alatt van 100-on. Ötödikben 150-ről 190re kb 4 másodperc. 250 km/h-nál szabályoz le, de itt már erős a szélzaj. A hétköznapi kocsikat (99%) cafatokra tépi, bármilyen helyzetben, városban vagy pályán. Gyakorlatilag állandó a gyorshajtás veszélye, mert ezzel nem lehet lassan menni. 160 az utazósebessége, érzetre egy másik autóban csak 80-nak tűnik.
Amíg megvolt, senki sem tudott megelőzni, kivéve egy M5-öt az autobahn-on, és
mindig remegő lábakkal szálltam ki belőle.
Bárkit vittem, csak egy repülőhöz tudta hasonlítani.
Basszus, az anyós ülés ajtaján lévő kapaszkodó mindig csurom izzadság lett mire kiszálltak a kocsiból. Van aki hamarabb könyörgött, hogy álljunk meg.
Egyelőre ennyi! Tekintélyt parancsoló autó
Szerintem a legjobb autó!!!
e30 320i
Azt az M3as választ könnyű volt kimásolni egy totalcaros népítéletből mi? Gyanítom te írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!