Melyik autótípus okozta a legnagyobb örömöt életed során?
Figyelt kérdés
Konkrétan kérdezem. Tehát, ha az a Wartburg 353 W volt, akkor ilyen formában írd meg a választ! Köszönöm!2009. jan. 15. 21:05
11/35 A kérdező kommentje:
Én most az összes zöld tenyeret megböktem. De most má elég legyen, mert te nekem ne mond meg, hogy én mitcsináljak! Viláőgos?
2009. jan. 15. 22:50
12/35 anonim válasza:
az én kis trabimnak mindig integettek a japán turisták, de amilyen élhetetlen vagyok, nem ismertem fel az üzleti lehetőséget, egy kör, egy százas ... ;)
13/35 anonim válasza:
Minkét eddigi autómat nagyon szeret(t)em: Daihatsu Charade és Volvo 440.
14/35 anonim válasza:
Mezei 1996-os Mitsubishi Colt. Ma is megállja a helyét külalakra és mocira egyaránt :)
15/35 anonim válasza:
A legeslegkedvencebb jószágom egy 25 éves CitroenBX volt, egyszer hagyott cserben, igaz, hogy dombon felfelé egy baromi forgalmas úton, (alapjárati fúvóka) viszont hihetetlenül kényelmes volt, és kiválóan lehetett vagánykodni az ovi előtt vele a kiskrapeknak (emeld fel az autót! most hasaljon le az autó!!!-és vad sikongatás:)))
17/35 anonim válasza:
Nissan 350Z tuning. Nem az enyém, de vezettem és nagyon vad, főleg nitroval. Az agyam is elszállt.
19/35 anonim válasza:
LADA 2105-ös ("kocka"), 1,3-as. 5 évesen vettem 22 éves koromban és 4 évig használtam.
20/35 anonim válasza:
Nekem meg a legszebb emlékeim a Volkswagen Lupo 1.2 TDI hez fűződnek.Az olyant is tudott,hogy 160 ig ment a 4.ben,és csak akkor kapcsolt a triptonik az 5.be !És gyorsult tovább!Vagy például mikor kigyúrt gyerekek bután néznek át a 316-os BMW-jükből a mellettük elhaladó "kis vacakra" ,ott fönt 190km/h magasságban.Ha meg finoman autóztunk, akkor a 34 literes tankjával elment 1000 kilómétert is azt csak akkor gyulladt ki a müszerfalon a lámpa, hogy lassan tankolni kéne már .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!