Miért nem lehet a használtautón a kilométert odaírni?
Amint nem az első tulaj, nem lehet benne biztos, tehát
így korrektebb.
Lustaságból, nem törődömségből, vevőcsalogatás céljából. Hátha felhívod, odamész és akkor megpróbál egyezkedni veled mikor kiderül mennyi van benne.
A másik eset ami nálam is fennáll, hogy napi legalább 100-200kmet megyek az autóval amit éppen hirdetek. Most szeretnéd, hogy minden nap felmenjek és módosítsam a KM-órát hogy valós legyen? Azért írtam én is oda, hogy napi használatban:)
Üdv
Nem én ezt a ködösítést utálom kib@szottul meg ezt az állandó hazudozást meg csalást.
Miért kell egyáltalán a kmórához hozzányúlni???Miért nem lehet becsületesnek lenni ebben az életben?
Vevőcsalogatás?Én azt a hirdetést el sem olvasom soha ahol nincsen odaírva egy reálisnak tünű km.
Ez a telefonos érdeklődésnél nyomott szöveg h most fejből nem tudom mert épp van 30 autó a telepen,el kell jönni és megnézni én ezt nem eszem meg...
Szerintem sokkal jobban pörögne az autópiac ha az autókat valós km-rel és átnézetve árusítanák,mert akkor az emberek MERNÉNEK vásárolni,mert nem azt kéne latolgatni h ebből vajon mennyi a hazugság és mennyit kell még rákölteni.
ha TE árulnád a kocsidat , és odaírnád, rögtön okoskodna mindenki aki megnézi,hogy ez kevés,úgysem igaz, stb.. vissza van tekerve.
nem a km-t kell nézni,hanem a kopásokat, állapotot, motort, stb.
ültem (valós?lehet még több volt benne) 340.000 km-t futott dízel opel campoban aminek nem volt baja, és ültem valós 80.000km-es (nem írom le milyen) céges autóban és kivolt a bele...
Szóval a magyar ilyen, tekerget, szervízfüzetet hamisít, stb.
Az én kocsimban is 85.000 Km van óra szerint, de a valós olyan 170.000 km körül lehet. én csak röhögtem az eladón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!