Volt már motorosbaleseted?
Jézusom...:S És aztán mi történt? Kórházba kerültél? Komoly sérüléseid lettek?
Én is motorozni szeretnék, csak nagyon félek az esetleges balesetektől, sérülésektől.
Az autósok nagyon nem figyelnek oda a motorosokra sajnos!:(
1x egy részeg kerékpáros kiburult elém->nekem kulcscsonttörés, neki semmi+ 2x elcsúsztam kanyarba.
Amugy ha tetszik próbáld ki, nem olyan veszélyes mint amilyennek látszik, én még mindig motorozok, de autózni jobb.
Nekem is volt.Kijöttek elém....átrepültem a kocsi felett,majdnem 10 métert.Mentő,kórház.A mai napig érzem.
Pedig megjegyzem hogy nem vasárnapi motoros voltam,hanem motorosfutár,tehát éjjel-nappal,télen-nyáron nyeregben voltam,évek óta,napi kb 12 órát és sok tízezer km volt már mögöttem akkor!És mégis.....
Ha motorozni akarsz...ha minden gondolatod csak a motor...ha ezzel a gondolattal kelsz és fekszel...akkor tedd,különben addig nem nyugszol!Motorozz félelem nélkül és ésszel.Ha félelmet érzel vagy bizonytalanságot akkor azonnal hagyd abba,mert akkor szoktak a bajok azt hiszem elkezdődni.Motorozni csak bátor szívvel lehet jól.
És arról tudjál hogy egyszer sorra fogsz kerülni.
Nem elijesztés képpen mondom.
Én a baleset és a felépülés után pár évvel újra motoroztam,fantasztikus volt,de inkább autózom manapság.
De nektek titokban megsúgom hogy legalább egyszer az életben...akarok venni egy GSX-R -t :)
A menetszél borzolja a szőrt a mellkasotokon!
Nem beszélt senki az életveszélyes úthálózatról,
a felgyűrődött, kátyús, gödrös stb... körülményekről.
...és arra is gondoljál,
hogy itt csak azok tudnak írni neked,
akik túlélték az esésüket!!
idén augusztusba.
2-2 sávos úton a belső sávban mentem amikor a vén r.banc kikanyarodott elém.
szerencsére csak olya 60al mentem és még fékezni is tudtam 1kicsit szal nemrepültem hanem a motorháztető megfogott szal nekem nemlett bajom a motornak annál több.
ÉS nemis ezzel lenne a gond hanem még a biztosító most is cseszeget h nemfogja kifizetni az egészet :@ -.-
Elém kihajtott egy autós anno. Háromszoros, darabos, összecsúszott lábtörésem volt, kórház, pár órás műtét, stb.
De azóta újra motorozok. Emlékszem a dokimtól mindig azt kérdeztem, hogy na és mikor ülhetek már motorra? XD Mindig azt mondta, előbb tanuljak meg újra rendesen járni.
Régóta motorozok ismét :) Féltem először újra ráülni, de aztán elmúlt az egész. Nekem a motorozás volt, az életem az is, és örökké az is marad.
Ha motorozni akarsz azt tartsd szem előtt, hogy kétféle motoros van: Aki esett, és aki esni fog. Elég egy rossz pillanat és darabokra törheted mind magad, mind az életedet. Nem csak önhibádból.
Tudd a kockázatokat, utána dönts csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!