Volt már motorosbaleseted?
Volt, de nem baleset, csak elcsúsztam.
Egy nullás gyári Simson gumival megpróbáltam lábtartóig dönteni, de előbb elment a tapadás, mint ahogy földet ért volna a lábtartó...:S
Kicsi tócsa lett az aszfalton, egy kis lábfájás, szakadt nadrág, kicsit véres térd, de semmi komoly.
Első válaszolónak!
Dettó! Egy kihegyezett blokkos Simsonnal csúsztam el.Én nem gumi miatt,hanem a fék miatt.Vadi új pályagumik voltak rajta,éppen a kecskeméti rendezésű Simson Kupa versenyére készültem.Hát nagyjából úgy nézett ki,hogy haverral edzettünk egy kicsit este a városban(de csak halkan mert illegális) és egy útkereszteződésbe csapódtam be 55km/h körül.Asszem 85-90/km/ órával érkeztem a féktávra,egy intenzívet fékeztem és akkor átfordult az első fékkulcs.Ezt sajnos már csak akkor vettem észre mikor dönteni kezdtem.....A motort egy vízelvezető fogta meg.Egy nagy 88888-as az első kerékben,teló hajlás,kormány görbülés,lábtartó deformálódás,index törés,tükör nullázás és gyakorlatilag totálkár.Engem megvédett a motoros ruha,csak nagyon megütöttem magam.Kb egy hétig sírva fingtam úgy fájt az oldalam! :)
3 éve van jogsim de eddig hála istennek még sosem volt még csúszás sem meg semmi. Sosem estem még motorral :D remélem tartom is ezt majd. :)
17F
Első vagyok.
Meg most elsején ünnepnapon Aldiztunk, és mivel olyan jó az Aldi aszfaltja, ezért elkezdtem gyorsítani a tempón, aztán egy jobbosban elmászott a hátulja, leért a kipufogó, aztán a lábtartó, majdnem átdobott a motor, mint a MotoGP-ben, de szerencsére sikerült megfognom.
Viszont a rezó szépen végigkarcolódott meg be is horpadt :)
Utolsó:
De tudod, hogy 2 féle motoros létezik...:)
Szóval csak idő kérdése.
Óóccsó benyát, hátszelet. :)
Tudom:)
Ezért nem is nagyon motorozok, csak akkor ha célom van és csak 50-essel:D
Utolsó előtti voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!