Melyik a cikibb? Simson vagy robogó?
egyikse az. Ha motorozni szeretnél simson!!! ha viszont pl suliba munkába járni akkor egyértelműen valami régebbi japán robesz, semmiképp se koreai/kínai!!!
nekem volt már robogom is meg cbr em is, de abbahagytam a motorozást, viszont melóba járni akartam egy kismotort, vettem egy simsont, hát, munkába járni nem volt jó választás, nicns csomagtartó, piros lámpánáknál felmelegszik nagyon... de kis robogót már nem vennék helyette, mert amúgy szeretem! motorozgatni sokkal jobb mint egy robesz.
Én tavasszal lehet h eladom, ha érdekel szólj :) simson s51 70ccm 4 sebességes indexes. pöpec motorral!!!
Én se...kinek ez jön be, kinek az. Én személy szerint mindkettőt szeretem, mert mindkettő jó :)
Amikor motort vettem a környéken nem volt szimó, sajnos...messzebbre menni meg nem akartam...így a helyi kereskedésben néztem robeszt...olyant akartam ami nem sport kipufogós meg minden szar tuning gané. Lett belőle egy Piaggio Liberty 50 2T. Szerencsére nagykerekű és nagytestű(2 személyes is, mint a szimók). Nekem tetszik :D
Vannak simsonos barátaim is, próbáltam az ő motorjaikat is...és jók voltak azok is nagyon :)
Szerintem egyik se ciki. A lényeg hogy Te jól érezd magad rajta :)
16/F
Ha valaki visíttatja a robogókat/simsonokat, hogy felvágjanak...na az a ciki, szerintem.
A válasz megírásának időpontja: 11-24 11:04
Pirosnál azért melegszik fel, mert léghűtéses, de mire a 4.-et pakolod, addigra visszahűl.
12-01 14:34
tudom, sima léghütés, még csak nem is turbó hűtés..
de nekem ez nem jött be, szal külvárosból bemenni móricra, 35 fokos a levegő aza szfalt 50 fokos, visszaveri a meleget, na az nem simsonnak való, amikor már a 8. pirost fogod meg, az már sok szegénynek, de nyár éjjszaka több mint egy órát csapattam egy huzamba, a végén bekaptam egy hosszú pirosat, és ott megadta magát, egy óra pihi, és utánna gó haza.
alulvan méretezve a hűtőborda, mondjuk lehet bármekkora, ha a motor áll felmelegszik, és előbb utóbb megáll.
a lényeg h nem belvárosi moci
14:34 vok.
A hűtőbordák szennyezettsége is okozhatja az elégtelen hűtést, sőt a szegény keverék is, a gyors melegedést.
Persze nem kell kibírnia ekkora hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!