Melyik a cikibb? Simson vagy robogó?
Idáig nem is gondolkodtam ilyenen!
Amilyet a pénztárcád enged olyat tarts fenn!
Különben is akinek meg semmilyen nincs?
Neked van, és már az is pozitívum! Ne érezd egyiket sem cikinek!
a honi kátyúkon a robogó cikibb, meg amikor csúszós úton hamarabb kiugrik oldalra alólad akkor is
mások szerint meg a simson mert "régi"
én jobban tudok tisztelni egy simsonost aki maga tartja karban a gépét mint azt aki vesz egy "menő" kínai/koreai robogót ócsón aztán csodálkozik h drága az alkatrész
a legcikibb viszont bármilyen 50-es robogón a jó hangos kipufogó mert gyors nem lesz de legalább mindenki hallja ki az a nyomorult aki csodát akart tenni a gépével :)
Köszönöm a válaszokat!:)
Én is inkább Simson párti vagyok!:)
Jövőre akarom megcsinálni a jogsit és lenne pénzem egy ilyen motorra. Tetszik, hogy ilyen régi, bár nem túl lányos, de szerintem csak azért is Simsont veszek!:)
Egyik sem ciki! Ez van ezt kell szeretni, akinek meg nem tetszik ne nézze!
Szerintem a simson sokkal jobb azért csak váltós.
A robogó meg olyan mint az elektromos bicikli legalábbis én olyan furának érzem! Egy simsonnal azért már az alapokat át tudod venni hogyha nagymotorra váltasz később!
Nekem már volt Rometem, simsonom, ETZ-m, és 2 robogóm.
Az első három után cikinek és veszélyesnek(!)éreztem a robogókat. Kicsi, instabil járgányok voltak a másik 3-hoz viszonyítva. Apró kerekek, idióta vázgeometria... A simsonon akár el is lehet engedni a kormányt, szép egyenesen fut. A robogó kormányát ha csak 1 kézzel fogtam, a legapróbb kövek is ki akarták rántani a kezemből. Persze gondolom az újabb robogókat azért már komolyabban tervezik. De ha választani kellene, egyértelműen simsont vennék, abból is scwalbe-t, vagy pedálos shul-t. Igaz hogy többször kell szerelni, mint egy robogót, de egyszerű, és olcsó az alkatrész. (Az agyam eldurrant, amikor a robogót egy gyertyacsere miatt ripityára kellett szedni :-))
De azért eléggé strapabíró kis motorról van szó. Legalábbis a videó alapján erre következtetek:
http://www.youtube.com/watch?v=PF_p3phGXNA
:)
Az a ciki, hogy azzal törődsz, melyik a ciki.
Mind a kettő jó, semmi ciki nincs a simsonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!