Mit csináltok az új autóitokkal, ha eljön a motorfelújítás ideje?
Gondolom, a Kérdező úgy értette:
Mi lesz a sorsa a MOST új autótoknak, ha eljön a motorfelújítás ideje?
Tehát? Mi lesz a sorsa? Gépműhely vagy kuka? A motorfelújítás nem "óccó", és valóban nem mindenütt csinálják bankhitelre. :))
"A Szuzuki motorját soha nem kell felújítani!"
ja mert mire sor kerülne rá már a roncstelepen lesz mert vagy szétrohad az autó vagy sz*rrá törik.
"ja mert mire sor kerülne rá már a roncstelepen lesz mert vagy szétrohad az autó vagy sz*rrá törik."
De a motorját akkor sem kell felújítani!
14:16-nak ajánlanék egy kis értő olvasás gyakorlást!
ennyire rossz érzés, hogy a suzuki blokkja ennyire jo?! nyomorult ember lehetsz...
14:16 vagyok
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:09
azt nem is írtam de mit csinál az ember egy motorral ha maga a karosszéria már a roncstelepen van???
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:22
neked is ajánlanám az értő olvasást mert egy szóval se írtam hogy sz*r a blokk csak maga az autó sz-r.
Ennyi IQ bajnok :D
"ajánlanám az értő olvasást mert egy szóval se írtam hogy sz*r a blokk csak maga az autó sz-r."
Az "értő olvasást" neked is ajánlom, mivel a kérdés kifejezetten a motorfelújításra vonatkozott!
Ha már ennyire puffogsz!
Való igaz! a kocsi rég a roncstelepen lesz, mire esetleg eszébe jut valakinek a Suzuki blokkjának megbontása. Igaz addig eltelik majd vagy 20 év!
Egy többszörös Suzukis (visszaeső!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!