Kartonpapír a hűtő elé, nem tűzveszélyes?
Sziasztok!Rövid útra(fél óra)használom az autót nagy hidegben és a motor nem éri el az üzemi hőmérsékletet.
Neki rossz mert jobban kopik,nekem rossz mert fázom.
Régen másik kocsimnál raktam ilyenkor egy kartonlapot(amikből a csomagolódobozok készülnek)a hűtő elé és teljesen használható volt.
De a mostani kocsinál csak úgy tudom odatenni hogy hozzáér a hűtőhöz..és kicsit elbizonytalanodtam hogy nem fog-e menetközben mondjuk kigyulladni?
Lehet hogy ostoba kérdés de nem tudom biztosra....
Kigyulladhat a kartonlap a forró hűtőtől?
Jó estét az uraknak!
Reggel betettem az egész hűtőt elfedő kartonlapot a hűtő elé és elég hamar elérte a 90 fokot,mire kiértem a pályára már annyi volt és afölé nem is ment már.
Visszafelé már jóval melegebb volt az idő és csak a felét takartam le,de a közelébe sem volt a 90 foknak,akkor sem amikor lejöttem a pályáról!
Mennyi az ideális üzemi hőmérséklet?Szerintem a 90 fok az jó,nem?
A totalcaros linket elolvastam,az autódoki nagyon lekezelően és semmitmondóan válaszolt,de a kommentek azok valóban jók voltak.Érdekes hogy írt egy-két autó tulaj h nekik GYÁRILAG adtak műanyag lapot vagy bőrtakarót a hűtő elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!