Milyen motort vegyem 15 évesen?
De volt 1 schwalbem
apám nagybátyja vette újonnan anno rég.
kicsit használtam ajd 20évet állt mi meg felújítottuk ez egészet (motor,dizájn,stb) és nemmertem vele kimenni a városból 1részt mert simson másrészt meg mert visszafelé én hozom őt:)
most pedig van 1 1999-es derbim (105.000Ft-ba került szal tényleg nem 100 de sztem az az 5.000ft már nemsok) Azt is ugyanugy felújítottuk és ugymegy 80at mint az álom *.*
És nemvolt vele eddig olyan h reggel mennék suliba és csak nézek h miértnemindul
Tudok a klubbokról van pár haver is aki tagja nekik.
tes itt van 1
ez 21éves de találtam öregebbet is :)
azért elkell ismerni h amikor fénykorában volt ez meg a simson akk azért ez jobb volt :)
Elhiszem h bárhová elindulnál vele csak nemérnél oda :D
viszont elismerem h a simson is megfelelő embernél aki ugy vigyázz rá mint a két szemére működhet rendesen
csak roppant kevés az ilyen :)
Igaz h nem a legszebb de ezt találtam xD
De képzeld és h milyen lehetett újkorában :D
v:
amikor ez készült a simson még csak tervbe se volt (najó talán nem de labdába nemrughatott)
ÉS
Mindkettőt régóta gyártják.
De a Simson becsödölt már v 15éve ha nem több.
A Derbi futószallagjai viszont még mais műkődnek :)
Mond rá hogy ronda.
Ilyennel a világ végére is elmennék.
Kezdő motornak csakis a simsont ajánlom (abból is az s51b vagy s51e -t) Én azt ajánlom amit belinkeltem (igaz 100 fölött van, de találni ilyen jó állapotút 100 alatt is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!