Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis (2005) vagy...

Suzuki Ignis (2005) vagy Suzuki Swift (2005)?

Figyelt kérdés
A kinézett autók 1.3-as benzinesek. Melyiket vegyük napi 30 km-es ingázásra dolgozni járni?
márc. 23. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ingázásra kell (pl. mert van egy nagyobb autótok, de nincs kutyátok, bevásárolni járni se azzal akarsz stb) és nem hegyi utakon jársz, akkor a Swift elegendő.

Minden más esetben az Ignist ajánlanám.

márc. 23. 19:14
 2/3 anonim válasza:
100%

Én vezettem mindkettőt. A motor ugyanaz az M13A-s motorkódú 1.3-as motor mindkettőben. Az Ignis VVT, a Swift nem. Emiatt gyorsulni jobban gyorsul az Ignist. A váltó is ugyanaz, ugyanúgy tönkremegy a nyelestengely csapágy mindkettőben, mert ez típusbetegsége. A különbség a kasztniban és a futóműben van. A Swift alacsonyabb, jobban fekszi az utat és kényelmesebb a futóműve. Viszont nekem az Ignist sem volt rossz vezetni egyáltalán. Az Ignisben nagyobb a hely, jobban pakolhatóbb.

Próbáld ki mindkettőt. Egyébként kimagaslóan megbízható mindkét autó, szívből ajánlom őket.

márc. 23. 19:20
 3/3 Mad Max2 ***** válasza:
Amelyik neked jobban tetszik
márc. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!