Kb mennyibe kerülne? 2005 Ignis kuplung csere.
Figyelt kérdés
2005-ös 1,3 ignisnek csúszik a kuplungja... mennyibe fog fájni kb a csere?2022. máj. 26. 08:43
1/10 anonim válasza:
A kuplung szett kedvezmény nélkül 40-50 közt mozog, a munkadíjat 20 körül saccolnám.
2/10 anonim válasza:
kuplung szett szerelőnek 20-as, neked 40-et számol fel. Munkadíj 40, váltóolaj 5e. Szóval 85 000 ft lehet reálisan kb
4/10 A kérdező kommentje:
Ja jó... sokkal többre számítottam, 200k minimum :D
Mindenkinek ződet nyomtam. Aki lepontozott az remélem a törött kezével nyomkodja az egeret miközben a kórházban fekszik bepelenkázva és nincs más öröme az életben.
2022. máj. 26. 13:11
6/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
Srácok, egy kuplungcsere az egy napos munka. Reálisan 6-6,5 órát szoktak számlázni + az alkatrész ára.
Ez 80k-ba még 10 évvel ezelőtt sem fért volna bele.
8/10 anonim válasza:
Mi egy napos munka egy suzuki kuplungozásban?? 3óra nagyon max..
10/10 anonim válasza:
nekem 80 E volt de úgy sz@r ahogy van! ugyanitt 19 éves ignis eladó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!