Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó lengőkar csere után...

Hátsó lengőkar csere után elmozdulat a kormány közepem?

Figyelt kérdés

Hátsó lengőkart cseréltem az autómon+lengőkar kitámasztó rudat.

Azóta a kormányom menet közben balra áll. Lehet a csere miatt?

márc. 12. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Futómű javítás után minden esetben el kell vinni futóműállításra az autót. Lehet nem jó a hátsó kerekek dőlése,vagy összetartása.
márc. 12. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, van rá esély hogy összefügg, de akkor vagy most vagy eddig kellett nagyon rossz szögben állni az adott hátsó keréknek, annyira, hogy 4 nyomon haladó legyen az autó. Szóval lehetséges, de nem valószínű.
márc. 16. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Alapból nem szabadna hátsó lengőkar csere után elmenni a kormányközépnek.

Amennyiben mégis innen ered a hiba, akkor az annyit jelentene, hogy valamit nagyon elbaltáztál.

Inkább valami más lesz a bibi.

márc. 16. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Elvittem szervízbe. Mint kiderült a futóműben a hátsó tengelyt a kitámasztó rúddal lehet állítani.

Beállították nekem és visszaállt a kormányközepem c:

márc. 17. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:

A hátsó tengelyt valóban lehet állítani a kitámasztóval, feltéve ha nem fix hanem menetes.

Kis mértékben befolyásolhatja a beállítási értékeket, extra mértékben okozhat négy nyomon futást, ám a kormányközépre nincs hatása.

Szóval ezt az állítást autószerelők körében ne nagyon hangoztasd. 😉

márc. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!