Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autót nagyon nem egészséges...

Az autót nagyon nem egészséges "kerékcsere emelőn" szerelni. Erre találták ki a bakot. Az emelési ponton az emelő van. Hova teszem a bakot?

Figyelt kérdés

tegnap 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 azt hiszel amit akarsz. Jöhetsz mindenféle grafikákkal.

Én vagyok az kettőnk közül, aki épített már vissza kb nulláról küszöböt rétegenként autóra.

tegnap 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Oké. Legyen úgy. Ha te attól jobban érzed magad, akkor legyen a világ összes tervezőmérnöke idióta és legyél te okos. Mert te jobban tudod mindenkinél.
ma 03:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz azon te idióta hogy vannak belül extra megerősítések? jöhetsz te bármilyen színes grafikával.

De ha gondolod feltehetsz egy nagyobb összeget tétként, fogadásra, csak hogy legyen miért kellemetlenül érezd magad amikor mutatok egy csomó fényképet arról miket csináltam.

ma 09:52
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 Az már a te szegénységi bizonyítékod, ha képtelen vagy felfogni, amit írtam.

"a küszöb bármely pontja ugyanolyan könnyen elbírja az autó súlyát"

Nem azt írtam, hogy nem lehet megerősítve az emelési pont, csak azt, hogy erősítés nélkül is vígan kibírja.

Írtam olyat is valóban, hogy a legtöbbnél nincs erősítés. Ezt tartom is. De itt sem azt mondom, hogy nem létezik ilyen, csak azt, hogy a legtöbbnél nincs. Hadd ne kezdjem el most fényképezgetni miattad az éppen bent álló autókat, amik közül egyiknél sincs erősítés. Ahogy a sajátjaimat sem fogom most emelgetni, amelyeken szintén nincs erősítés.

Hogy te megerősíted, örülök neki. Ha feltételezzük, hogy elhiszem, hogy te nyúltál már valaha autóhoz, akkor díjazom, hogy jó munkát végzel. De a te munkádnak vajmi kevés köze van a gyári állapothoz. Ha a rém egyszerű és laikusok számára készült grafikát sem tudod értelmezni, vagy csak direkt azért veszed félvállról, mert az megcáfol téged, az szintén a te szegénységi bizonyítványod.

A stílusodhoz viszont sokkal kevésbé pozitív értelemben tudok gratulálni. Ne csodálkozz rajta, ha senki nem vesz itt téged komolyan, hiszen ilyeneket a 14 évesektől olvas az ember. Talán el kéne gondolkodnod.

ma 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan hogy az erősítés BELÜL van? Fényképezgetheted kívülről a küszöböt, de az emelési pont támasztás az a belső-középső-külső küszöblemez triumvirátus valamelyik rétege közé van még pluszban betéve.

De ha gondolod emelgesd az autókat mondjuk az ajtónyílás közepe vonalában, aztán lehet egyszer nem leszel boldog. :D :D

Vagy a fényképes bizonyításodhoz mindnek megablakolnád az emelési pontoknál a küszöböt? :D :D

ma 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Oké. Szia.
ma 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!