Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focust érdemes kilakatolni?

Senior Séf kérdése:

Ford Focust érdemes kilakatolni?

Figyelt kérdés

2004-es a kicsike, végig szabad ég alatt volt. Motorikusan hibátlan, rendszeresen karban tartottam, és megkapott minden földi jót. Sárhányó, meg két ajtó rohad.

Kérdésem oka, hogy 66 éves vagyok, és csak a vízpartra járok vele, illetve a nejem néha bevásárlást végez, akkor használja. 15 éve van nálam a vas, és a szívemhez nőtt. Mivel valaha pályáztam vele, 9-10 literes étvágya van, ami most birizgálja a csőrömet, de lecserélni nem áll szándékomban.

Mennyit érdemes ráfordítanom?

ma 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez több százezres mutatvány....

Mi tudjuk, hogy van-e rá pénzed?

Az autó értékét nem nagyon fogja növelni így evidens, hogy nem éri meg de ha még akarod használni sokáig akkor meg kell csináltatni.

ma 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is Focusom van és egy éve gondolkodok ezen, nekem 2005-ös és semmi baja csak majd a küszöb.. az a dilemma, hogy veszel egy használt, de bizonytalan autót vagy erre ráköltöd a piaci ára felét és akkor tudod, hogy van egy autód megint 20 évig.
ma 19:23
 3/4 Ráspoly válasza:
74%
Ha van érzelmi kötődésed az autód iránt, akkor csináltasd meg és vigyázz rá amennyire tudsz. Piaci értéke úgyis egyre lentebb lesz, Ford lévén.
ma 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

"akkor tudod, hogy van egy autód megint 20 évig"

Ezt nem érdemes bebeszélni magadnak, mert sajnos nem így van.

1. A kicserélt lemezek nem fogják addig bírni, mint a gyáriak.

2. Ami nem volt cserélve, az is rohadni fog előbb -utóbb.

5 évig ha rozsdamentes(nek látod), az jó.

ma 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!