Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol érdemes jogsit csinálni?

Hol érdemes jogsit csinálni?

Figyelt kérdés

Nincs tapasztalatom egy autosiskoláról sem, csak hallani szoktam, hol milyenek az oktatók.

A családban nincs kocsi, nem gyakoroltam még a vezetést, így abszolút rutin nélkül egy türelmes oktató lenne ideális.

ma 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol? Hát Békéscsabán
ma 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem tudjuk hol laksz, így elég nehéz ajánlani.

De amúgy is ez egy eléggé túlgondolt kérdés, ami leginkább a világtalan hülyegyerekek hisztije miatt terjedt el ennyire. Sajnos nagyon gyakori az ilyenek körében, hogy a saját hibáikat és hiányosságaikat nem képesek észrevenni, belátni, illetve javítani, helyette azt hiszik, hogy tökéletesek. És ha az oktató azt mondja, hogy kéne még óra, mert nem elég felkészültek vizsgához, akkor elterjesztik, hogy le akarják őket húzni.

A valóságban viszont ilyen nem létezik. Jelentős az oktatóhiány, dugig van mindegyik. Tehát az oktatóknak az égvilágon semmilyen oka nincsen egy valakit plusz órákra rábeszélni, hiszen ha az adott illető levizsgázik, jön helyette a következő, tehát az oktató ígyis-úgyis megkapja a fizetését. Sőt, pont az a cél, hogy minél hamarabb levizsgázzon valaki náluk, mert az az egész iskolának és magának az oktatónak is javítja a mutatóit. Szóval nincs ilyen, hogy lehúznak. Sehol sem. Nem kell tartani ilyen marhaságoktól, idióták terjesztik. Mindenhol ugyanazok az elvárások és követelmények, tök mindegy hol és kinél csinálod.

ma 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ohh. Igen, az kimaradt, hogy Budapesten belül melyik autósiskolánál.
ma 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi #2. És igen, pont akkor írtam közben ki, hogy Budapest.
ma 16:43
 5/7 kutyafule4 ***** válasza:
50%
Akkor is Békéscsabán.
ma 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A #2-es hozzászóló tökéletesen leírt mindent, fogadd meg a tanácsot.

Arra számíts, hogyha nincs érzéked a vezetéshez, akkor a minimum kötelező 30 óra kevés lesz, tehát inkább egy 40-60 óra között érdemes legalább kalkulálni a vezetési órák számával, mire elküld az oktató vizsgázni.

DE! Ha megtanulod becsületesen a KRESZ-t, és nem okoz gondot a gépjármű kezelése és az hogy egyszerre több dologra figyelj, akkor meglehet ettől függetlenül 30 óra alatt is. Csak hát ugye a végösszeg az ami teljesen más lesz. Ez igazából csak tőled függ.

Oktató nem számít.

ma 17:18
 7/7 anonim válasza:

Kérdező, szerintem nem tudsz mit tenni az ügyben.

Kresz:

online megtanulod (etitán), majd elmész vizsgázni (teljesen mindegy, hogy melyik iskolában vagy)

Elsősegély vizsga:

beiratkozol egy tanfolyamra, vagy etitánról felkészülsz vagy magadtól és elmész vizsgázni (teljesen mindegy, hogy melyik iskolában vagy)

Vezetés: Itt számít valamit az iskola, mert csak ahhoz mehetsz, aki az adott iskolánál van, de általában rengeteg oktató van, vagyis ha az egyik oktató nem jön be nyugodtan válthatsz másikra

https://www.youtube.com/c/KRESZTV hátha érdekel, van fent sok kresz, vezetéssel kapcsolatos video

6# "Oktató nem számít."

Szerintem igen, nem mindegy, hogy elveszi a kedved az egésztől/megaláz, vagy nyugodtan magyaráz, még ha ugyan azt a hibát 8x elköveted

ma 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!